2. heinäkuuta 2012

Kesäkuu vuonna 2012.

En tiedä onko mulla taas mitään kovin mielenkiintosta kerrottavaa.. Tai no ehkä toisaalta on. Onhan tässä ollut vaikka mitä. Mökkireissu, synttärit.. Niin, mökkireissu ja synttärit.

Mökkireissusta lisäilin muutamia kuvia jo aikaisempaan merkintääni, mutta en ole missään vaiheessa kerennyt vielä kirjoittamaan siitä mitään, olisiko nyt sen aika? Mahdollisesti.

Mökkeilyä

Pääosin mökkireissu siis meni hyvin. Alkoholia, grillattavaa, alkoholia ja grillattavaa. Kuulostaapa monipuoliselta. No, käytiin me uimassakin ja pelailtiin kaikenlaisia pelejä, tai no, Aliasta ja juomapelejä. Porukka oli mielestäni oikein hyvä, vaikkakaan ei välttämättä kaikki ollut kaikkien mieleen. Minulle mökkiseurue oli kuitenkin hyvä. Ei tappeluita, ja se on pääasia.

Uimassakin käytiin ja jopa minä heitin talviturkin pois, hmm, tosin tein sen vaatteet päällä, mutta haittaako se? Ei ainakaan minua. Olihan meillä sitten toisena iltana kunnon tanssiaisetkin siellä. Tai no kunnon ja kunnon, voiko 8 hengen tanssiaisia kutsua kunnon tanssiaisiksi.. Koska ei kaikki edes tanssinut. Itse tanssin, uskokaa tai älkää. Itseasiassa se oli ihan mukavaa.

Alun grilliongelmista huolimatta reissu oli mielestäni aikalailla onnistunut. Oli jopa todella, todella ankeaa palata takaisin Hyvinkäälle ja omaan kotiin.. Tylsä, harmaa kaupunki..

Synttäröintiä

Synttäritkin tosiaan meni tuossa, noin pari päivää sitten. En jaksa kaikille erikseen ruveta Facebookissa kiitoksia jakamaan, joten teen sen yleisesti vaikka tässä. Kiitos kaikille onnittelijoilla. Ja kiitos kaikille vieraille.

Yksi kohokohta joka mulle jäi mieleen tosta mun synttäripäivästä oli se, kun mökillä löydettiin Mr. Bean tanssimassa Mr. Bombastickia ja yritettiin imitoida sitä, niin sama toistui myös synttäripäivänä. Suhteellisen koomista, mutta hauskaa.

Lahjat joita sain, no, niitä oli aika vähän, mutta kai se alkaa olla normaalia jo tässä iässä. Paras lahja oli kuitenkin se, että Eira oli ostanut mulle tommosen Esprit Connect for Him-hajuvesisysteemin.

Esprit Connect for Him
Se on ollut mun suosikki jo vaikka kuinka pitkään, mutta en ole sitä aikoihin mistään löytänyt. Mutta nyt vihdoin sellaisen taas sain. Kiitos Eiralle, iso kiitos.

Mutta eipä mulla tässä sitten sen kummempia.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)