1. kesäkuuta 2018

01062018 | Lisääkö kysymyksiäkö?

Mun tekee ehkä mieli kääntää toi mun viimesin merkintä päälaelleen. Muotoilla kysymykset uusiksi. Tää voi olla tosi hyvä idea, tai sitten tää voi olla todella huono idea.

Mä alotan nyt nopeesti, jotta pääsette heti kärryille mitä tarkotan.


Jos voisit poistaa yhden ruoan maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Helppo. Mä vastaan tähän ehdottomasti hampurilaiset. Tähän perusteluna se, että koska minä en niitä syö niin ei syö kukaan muukaan. Ne ei ole kenellekään tarpeellisia, ne on vaan turhaa moskaa. Ei satuttais mua yhtään hävittää hampurilaisia maailmasta. Yhtäkkiä kukaan ei vaan osaisi tehdä niitä ja mulla olis kivaa.


Jos voisit poistaa yhden elokuvan maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Tähän mulla ei ole niin nopeeta ja helppoa vastausta. Mä en yleensä kato huonoja elokuvia. En itseasiassa edes muista, että mikä olis huonoin elokuva minkä oon nähnyt? Hetkinen, keksin! Tappajahai. Mä inhoan vesiteemaisia elokuvia eniten maailmassa. Tappajahaita en ole kyllä nähnyt, mutta se on semmonen hyvä esimerkki: sen kun otan pois niin kukaan ei enää tekis samalla teemalla elokuvia.. Toiveajattelua.


Jos voisit poistaa yhden tv-sarjan maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Tää on taas helppo. Tosi-tv:n poistaisin kokonaan jos olisi mahdollista, mutta tällä hetkellä mun hermoja raastaa eniten uutisoinnit Temptation Island -sarjasta. Ainuttakaan jaksoa en ole "temppareita" katsonut, mutta noi uutisoinnit on antanut vahvan kuvan sarjan luonteesta. Mä en vaan käsitä, että miten voi olla niin tyhmiä ihmisiä?

En pysty nykyään edes Sami Kurosen juontoa kuuntelemaan radiosta, koska henkilö on liitetty siihen tv-sarjaan. En pidä Samia tyhmänä, mutta kytkökset on kytköksiä. Mua puistattaa kaikki siihen sarjaan liittyvät asiat.


Jos voisit poistaa yhden värin maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Mulla ei suoranaisesti ole mitään inhokkiväriä. Hmm, mitähän sitä taas tässä tilanteessa tekisi? Jos mietin vähiten käyttämääni väriä.. Se olisi pinkki, mutta en halua sitä kokonaan kyllä maailmasta poistaa.

Sanon ruskea. Se on vähän semmonen väri, että se ei anna mulle mitään. Toisaalta kyllä ruskean monet sävyt on kivoja, mutta pääosin ruskea on ehkä turhin väri.


Jos voisit poistaa yhden sään maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Tähän vastaan äkkiä, että lumisade. Enpäs vastaa.. Lumi on kivaa talvisin. Hei, keksin! Loskasää! Talven jälkeen lumi vaan haihtuisi maasta ja nurmi alkaisi kasvaa. Kaikilla olisi kivaa ja ihmiset hymyilisivät enemmän. Tämä on faktaa, ehkä, muistaakseni.


Jos voisit poistaa yhden kappaleen maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Helppo. Jenni Vartiaisen koko tuotanto.. Ainii, yks biisi.. Jenni Vartiainen - Nettiin. Siitä alkoi mun pitkä vihanpito Jenni Vartiaisen musiikkia kohtaan. En mä tavallaan Vartiaisen musiikkia inhoa, mutta se muistuttaa mua aina Nettiin -kappaleesta, ja se on erittäin huono asia. Ilman kyseistä kappaletta mä en varmaan inhoaisi muitakin Jennin biisejä.


Jos voisit poistaa yhden tunnin maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Mä oon jotenkin aina inhonnut 13:00-14:00 välistä aikaa. Se on yleensä ollut mulle kaikista pisin tunti maailmassa. Jos kello tulisi 12 jälkeen 14 niin olisin ihan tyytyväinen. Ottakaa joku se pois ja tehkää elämästä helpompaa.

Mulla kouluaikoina meinaan koulu loppui usein kello 14:00 ja lähes poikkeuksetta kello pysähty aina 13:00 kohalla. Kymmenen minuutin välein kelloa katsoessaan huomaa vain minuutin kuluneen, niin jotain on pielessä.


Jos voisit poistaa yhden sairauden maailmasta kokonaan, mikä se olisi?

– Liikaa sairauksia, joita tahtoisin poistaa. Jos en haluaisi tehdä tätä hyvin tarkasti niin sanoisin syöpä, mutta koska syöpiä on niin paljon erilaisia, niin en voi sanoa vain syöpä.

Ehkä tarkemmin ajateltuna.. Voisin poistaa Alzheimerin. Musta muistot on tärkeitä ja niitä pitää voida vaalia. Eihän alzheimer vakavin tauti ole maailmassa, mutta vaikea poistaa vain yhtä tiettyä syöpää tms. 


Saitte varmaan jossain kohtaa kiinni ajatuksesta? Mä käänsin kaikki edellisen merkinnän kysymykset vapaalla kädellä toisin päin ja sain aikaan tämän. Tää oli kanssa ihan kivaa. Ei joutunut miettimään ehkä niin paljon kun siinä edellisessä, mutta miettimään kuitenkin.

Nyt mietinkin vaan, että miten tää oli muka näin paljon helpompi? Poistaa muilta jotain, mitä ei itse edes harrasta? Kiusaa se on pienikin kiusa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)