6. helmikuuta 2012

Pussikaljaelokuva

Hei! Mä kirjottelin joskus aikoinaan aina leffoista pieniä kannattaa katsoa-pätkiä tänne. En siis niinkään mitään arvosteluita. Eli lähinnä vaan semmosia elokuvia, mistä itse olen tykännyt, ja mitä suosittelen kaikille katsottavaksi.

Pussikaljaelokuva

Nyt uusin hyvä elokuva on Pussikaljaelokuva. Aivan loistava, vaikkakin moni asia jää elokuvan loputtua hieman epäselväksi. Elokuvan aikana saa ainakin nauraa Lihin (Ylermi Rajamaa) typerille, mutta silti niin hauskoille ja nerokkaille kommenteille. Kaveri vaikuttaa semmoselta, että se sanoo kaiken mitä ensimmäisenä päähän pälkähtää.

Jostain syystä oon myös pitänyt lähes kaikista elokuvista, joissa mukana Eero Milonoff (Tyttö sinä olet tähti, Tummien perhosten koti, Ganes...). Itseasiassa paras elokuva saataisiin ehkä aikaan jos tungettaisiin mukaan kolme Milonoffia; Eero, Tuomas ja Juho. En tiedä onko ne kaikki vaan niin loistavia näyttelijöitä, vai annetaanko niille vaan aina parhaat roolit.

Pussikaljaelokuvan olen itse katsonut puolitoista kertaa. Toisella kertaa olin liian väsynyt katsoakseni elokuvan loppuun, mutta aamulla harmitti. Pitikin mennä nukahtamaan. Tämmösiä elokuvia on harvassa. Siis tämmösiä, mitkä vois katsoa monta kertaa putkeen. Tämä on itseasiassa elämäni aikana toinen elokuva joka on tehnyt tämmösen vaikutuksen. Aikaisempi oli Pitkä kuuma kesä. Tosin siihen kyllästynyt jo, koska katselukertoja takana varmaan reippaasti päälle 20, ellei päälle 30.

Eli muuta lisättävää ei ole, mutta suosittelen lämpimästi kaikille kotimaisen elokuvataiteen ystäville ja miksei myös muillekkin.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)