18. helmikuuta 2012

Putous 2012 - Sketsihahmot part. 7

Mitä? Mitä juuri tapahtui MTV3-kanavalla? Mitä!? Leena Hefner meni jatkoon ja Jani-Petteri tippui? Miten se on edes mahdollista? Ketkä taulapäät on äänestäny Leenaa jatkoon Jani-Petterin sijasta? Eihän tämä ole edes mahdollista.

Usko Eevertti Luttinen ja Jani-Petteri ois ollu se oikea finaalikaksikko. Ei Leenaa! Vaikka Leenakin omalla tavallaan ihan hyvä hahmo, mutta ei se Jani-Petteriä parempi ole, ei, ei. Kunhan toivun tästä shokista niin voin taas kirjoittaa normaalisti. Noin.

Jani-Petterin illan suoritus oli loistava. Paleface, Redrama ja Lindgren messissä. Eikä siinä Robinissakaan muuta vikaa ollut, mutta nyt mä huomasin, että se painottaa sanojen loppuihin jotenkin todella oudosti, semmonen vinkasu sinne loppuun aina. Ihan loistava kokonaisuus silti kyseessä.

Usko Eevertti Luttisen juttuhan taas oli niin perinteistä Uskoa, että kyllä vähän naurattikin. Sananmuunnoksia enemmän kun kerkesi edes tajuamaan. Se bussikohtaushan oli Simo Salmisen Alle Lujaa-kappaleesta, joka itsessään on jo aika legenda, eikä tämäkään suoritus hirveesti taakse jäänyt.

Leena Hefnerin suorituksesta en taidakkaan sanoa mitään, koska ei se ollut hyvä. Ehkä hauskinta siinä oli vaan se Hefnerin suku. Samallaisia pälpättäjiä kaikki. Ja, ja, jaa.. Hirveen nättinä oltiin siellä. No nyt loppu.

Väärä finaalikaksikko! Väärä! Mutta näillä mennään.
  1. Usko Eevertti Luttinen
  2. Leena Hefner
  3. Jani-Petteri (pudonnut vk. 7)
  4. Hieno Åhlgreen (pudonnut vk. 6) 
  5. Kari Rautiainen (pudonnut vk. 4) 
  6. Sulo (pudonnut vk. 2) 
  7. Yosefiina Näätä (pudonnut vk. 5) 
  8. Piia Potka (pudonnut vk. 3)
Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)