13. helmikuuta 2012

Putous 2012 - Sketsihahmot part. 6

No tämäpä tulee nyt pienesti jäljessä tämä merkintä, koska tässä nyt on ollut kaikenlaista eikä ole oikein ollut aikaakaan kirjoittaa. Olipas fiksusti kirjoitettu lause, tai jotain.

Usko Eevertti Luttinen, Leena Hefner o.s. Herppeenluoma ja Jani-Petteri
Finaalikolmikko on siis selvä. Miksi Leena? Miksei Hieno? Miten tämä on edes mahdollista? Ja miksi en muista jakson tapahtumista hirveesti mitään? Tämä ei tule olemaan kovin kattava merkintä, mutta merkintä kuitenkin. Mummeli lähti kotiin. Olen kovin pettynyt. Toisaalta ihan ymmärrettävää, koska niinkuin kaikki sarjan koomikot tokaisivat: Hienolla ei ollut hokemaa. Tai no tavallaanhan se hokema olisi voinut olla "Missä on vessa?" Mutta eikai se sitten ollutkaan. Mutta ketä laitetaan? Ketä laitetaan?

Ensi viikolla ei putoa ainakaan UEL eikä JP, vaan ensi viikolla kotiin lähtee Leena Hefner. Vaikka sen olisi pitänyt lähteä jo viimeisimpänä. Riku Niemisen Hieno-hahmo oli vaan yksi koko sarjan loistavimmista, vaikka se omalla tavallaan oli pirun tylsä. Ilmeet ja jutut teki hahmosta hauskan.

Toisaalta Leenakin on omalla tavallaan ihan hauska, mutta ei tarpeeksi hauska minun makuuni - kotimatka voisi alkaa. UEL ja JP on sitten taas semmonen parivaljakko, että voiko niitä enää erottaa viime jakson perusteella? Tietovisa oli vaan niin loistavaa viihdettä. Jospa tänä vuonna kaksi voittajaa?

Laitetaan tähän perään vielä se listakin:
  1. Jani-Petteri
  2. Usko Eevertti Luttinen
  3. Leena Hefner
  4. Hieno Åhlgreen (pudonnut vk. 6)
  5. Kari Rautiainen (pudonnut vk. 4)
  6. Sulo (pudonnut vk. 2)
  7. Yosefiina Näätä (pudonnut vk. 5) 
  8. Piia Potka (pudonnut vk. 3)
Automaattisesti olin kirjottamassa tähän, että Leena Hefner ois pudonnut, mutta korjasin virheen sen huomattuani. Kai se oli jotain toiveajattelua. Ja jos joku huomaa niin pudonneet eivät ole oikeassa järjestyksessä vaan järjestys on omani. Ihan vaan sen takia, että kaikki innokkaat näkee mistä hahmoista itse olen pitänyt enemmän ja mistä vähemmän. Turhaa pelleilyä toki, mutta ei sen väliä.

Se siitä lyhyestä merkinnästä.. Lyhyestä, no jaa, siitä en sitten tiedä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)