5. helmikuuta 2012

Putous 2012 - Sketsihahmot part. 5

Aloitetaan taas ihan sillä perinteisellä listalla, jota kaikki osaavat jo lukea. Eli tämmöstä tällä viikolla:

  1. Jani-Petteri
  2. Hieno Åhlgreen
  3. Usko Eevertti Luttinen
  4. Leena Hefner
  5. Kari Rautiainen (pudonnut)
  6. Sulo (pudonnut)
  7. Yosefiina Näätä (pudonnut) 
  8. Piia Potka (pudonnut)
Kappas, lista ei ole nyt muuttunut mihinkään suuntaan. Voiko se olla edes mahdollista? No tottakai se voi.


JP on edelleen niin omaperäisen hauska hahmo, että sitä ei vieläkään voi tiputtaa sijaa alemmaks. Heti kun Hieno tai UEL tekee jotain erityisen mahtavaa, niin katotaan sitten uudestaan. JP naurattaa jo pelkällä olemuksellaan ja kun se avaa suun.. On se aina vähintään vähän huvittavaa. JP jatkossa aina ja Tero vapisee!


Hieno.. Mitä tähän nyt sanois.. Toisaalta huomasin semmosta, että Hieno puhu tällä viikolla enemmän kun aikaisemmilla viikoilla. Joka tietenkin on vaan hyvä. Jutut on omalla tavallaan niin hauskoja, mutta Hieno naurattaa enemmän sillä mitä se tekee, ei sillä mitä se sanoo. Toisaalta mummeli voisi olla hiljaakin, naurattaa tempuilla ihmisiä, mutta tuohan se puhe taas lisää hauskuutta hahmoon.


UEL saa edelleen nauramaan mut sananmuunnoksillaan. Toisaalta siinä on vielä se oivaltamisen ilo. Kaikkia muunnoksia ei aina välttämättä heti tajua, mutta kun sen oivaltaa niin aina vähän naurattaa. Tämäkin hahmo tavallaan niin omaperäinen, mutta toisaalta taas niin totuttua Hirviniemeä, että en tiedä.. Tottakai tähän hahmoon on tuotu pelkkää uutta, mutta silti se tuntuu vaan niin samalta kun aikaisemmatkin Akun hahmot.


Leena.. Leena.. Hauska hahmo, joka on todella iso yllätys uudelta Putous-näyttelijältä. Neljän parhaan joukkoon ja onnistunut ohittamaan Jugin ja Kristan (jotka siis alusta asti mukana). Humala ja lääketokkura tuo hauskuuden hahmoon, mutta toisaalta aina liian myöhään. Hauskuus pitäisi esittää aina ennen viimeistä mainoskatkoa, mutta Leenalta ne hauskat jutut tuntuu tulevan vasta siinä vaiheessa kun jonkun pitää lähteä.. Tai siis siinä viimeisen sisäänmarssin ja haastattelun aikana.


Nyt muuten huomasin semmosenkin asian, että näitä ei voi enää käsitellä yksilöinä. Tai siis tottakai voi, mutta ei haluaisi. Nämä tuntuu jo yhdeltä nelihenkiseltä sketsiryhmältä. Eihän ne yksinään tule koskaan mitään hauskaa tekemään, mutta kun neljä erilaista hahmoa laitetaan mukaan sketsiin, niin tottakai se on hauskaa. Tästä on vaikeeta enää lähteä ketään pudottamaan. Mutta jos joku on pakko, niin kyllä se listan neljäntenä oleva Leena voisi seuraavaksi lähteä.

Ja hemmetin hyvä, että pissaliisa Yosefiina tippus pois. Vaikka vähän räjähtikin, ni ei se luonu siihen hahmoon mitään hauskaa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)