10. joulukuuta 2013

10. Luukku


Ollaan jo hienosti kymmenennessä luukussa. Vielä 14 luukkua avaamatta! En tiedä, onko se sitten hyvä vai huono asia..

Mitä ootte pitäny näistä mun merkinnöistä? Se on varmasti ainakin positiivista, että näitä on tullu joka päivä. Ei samaan tahtiin kun yleensä. Yks tuolla, toinen täällä. Jos muutenkin sais taas vähän puhtia tohon kirjottamiseen.. Voihan se olla, että alkuvuodestakin tulee taas hirveesti tarinaa, mut sit se jossain vaiheessa taas lopahtaa ja saattaa tulla kuukaudenkin taukoja. Eiku hei.. En tiedä oliko mulla tänä vuonna ainuttakaan kuukauden taukoa.. Tai siis silleen, etteikö joka kuukausi ois tullu edes yhtä.

Mulla on tuolla Youtubessa tältä päivältä kaksi (2) videoo latautumassa, mutta en tiedä miksi ne menee niin hitaasti? Olin itseasiassa kattovinani, että Iltalehdessä ois ollu jotain juttua jostain nettijutusta.. Odottakaas..

No, en nyt löytäny sitä. Mutta mun mielestä oli jotain tekstiä, että Elisan netti toimii tänään huonosti? No, siltä musta alkaa ainakin pikkuhiljaa tuntumaan. Odotellu tota ekaa videoo sen pari tuntia.. Mitä on tapahtunu? 31% ladattu. Se ois menny jo pariin kertaan, jos se toimis normaalisti.

No täytyy nyt seurailla tota ja toivoa, ettei se ole kokonaan jumissa.. Koska muuten joutuu alottaa koko operaation kokonaan alusta - sad.

Odotellaan nyt kumminkin. Jos ne menee tänään vielä, ni editoin linkit tähän - jos ei, ni en.

Edit: Kesä- ja lokakuulta ei merkintöjä. Eli oli yli kuukauden taukoja. 

Edit 2: Nyt ne videot on Youtubessa.
Video 1: KATSO!
Video 2: KATSO!

Terveisin,
Tekko

4 kommenttia:

  1. vaiha se piuha siihe koneeseen niin lataa noppeemmin :D ja seuraavaks haasteeks ehdotan sulle et kirjotat 362 merkintää vuonna 2014 =)

    TrollingRat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Argh! Nyt meinaa palaa hermo. Tää on nyt kolmas kerta ku kirjotan sulle vastausta. Ensimmäisen kerran puhelimella, ja en tiedä mikä siinä meni sit vikaan ku poistin sen. Sit äsken kirjotin kauheen romaanin tähän ja sit ku piti painaa "julkase" ni katoin vähän väärin, ku tässä on samassa kohtaa ku yleensä on just toi julkasu-nappi, ni "kirjaudu ulos". Kirjauduinpa siis ulos.

      Toivottavasti tää nyt tulee.

      Eli siis, kyllä. Piuhan kanssa ois varmasti nopeempi, mutta kun Eira ei tykkää siitä, kun se piuha menee tääl pitkin kämppää.. Et se on silleen aika hyödytön kapistus. Tyydyttävä tähän langattomaan, tai sit nähdä liikaa vaivaa ja laittaa piuha kiinni heti kun Eira lähtee johonkin ja jos kuulee oven avautuvan ni äkkiä piuha rullalle ja piiloon. :D

      Ja mikä tohon sun haasteeseen tulee.. Mä en oo täs 2009-2013 aikana saanu ku 214 merkintää aikaseks.. Ni sit ku pitäs tehä yli ton yhessä vuodessa ni.. Hmm.. Taitaa jäädä haaste taka-alalle. :D En uskalla ryhtyä moiseen.

      Nyt JULKAISE, eikä KIRJAUDU ULOS! :I

      Poista
    2. tee sille koneelle sellanen vakiomesta mis se on useimiten ja sit vedät sen piuhan siihen sillee et se ei näy :D sit siit voi liikutella konetta y.m :D mut helpottas vaan jos laittasit esim lataukset ja kone siihe mestaa piuhaa ja esim kauppaa :D:D

      ps: joks latasit sen paremman muokkausohjelman ? :DDD

      TrollingRat

      Poista
    3. No pitäs kyl varmaan.. Tää kämppä on vaa nii täynnä jo kaikkea. Pitäs saada kunnon tietokonepöytä, uus tietokone, tietokonetuoli.. Ja sit paikka niille. Pitäs laajentaa varmaan tonne naapurin puolelle pikkuhiljaa.

      En oo viel ladannu mitää parempaa muokkausohjelmaa. Pitänee kattoo ku taas jaksaa keskittyä johonkin. :D

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)