5. joulukuuta 2013

5. Luukku


Viitosta vaa kaikille. Femmaa puskee.

En tiedä, älkää kysykö. Tänään tää tulee vähä myöhässä, eikä edes videona - täytyy kattoo jos huomenna kerkeisin. Huomenna saattaa tulla video. Odottakaa.

Tänää oli kiva päivä. Hyvä kaveri vuosien vuosien takaa tuli käymään Hyvinkäällä. Kierreltiin Willassa ja bongailtiin lahjoja. Mulla oli se suurin ongelma - Eiran synttärilahja. Ideoita ei oikein ollu, eikä meinannu syntyä millään. Mutta hei, mä tein sen. Löysin sen, ja uskon Eiran pitävän siitä. Vaikkakin, no... Näkee sitten. Kyllä se siitä pitää.

Kiitoksia eilisistä kommenteista, uh! Kiitoksia. Kerrankin niitä tuli. Mielenkiintosta kuulla, että sisällön määrällä ei ole niin väliä. Kiva, että kelpaa välillä vähän lyhyempikin tekstinpätkä. Tai siis näin käsitin. En siispä valita siitä, että ei tule niin hirveesti sisältöä aina.

Mut en mä tiedä.. Oli siisti nähä Miraa. Oli siisti tietää, että ei se ilmeisesti vihaakaan mua. Jos vihais, ni ei se ois tänne tullu. Oli siistiä, uskotteko jo?

Sit käytii heittää Mira Riihimäen asemalle. Käytiin Prismassa ostaa Eiran isille lahja ja sit käytiin vielä sielläkin. Ja ainii, näkyhän toi Kosjo K. Kojoottikin. Ja perhana, olin jo unohtaa. näkyhän tänää Villezkaaki. Tänään näky paljon ihmisiä, joita ei oo taas toviin nähny. Siistii! Hyvä fiilis!

Eikä huomen tarvi herätä kouluun. Voi nukkua pidempään ja herätä kuvaamaan vlogia - mahdollisesti. Mut eikai siin sit. Näkyillään! Siistii.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)