8. joulukuuta 2013

8. Luukku


Eilinen.. Huh huh.

Eiran synttäreitä tosiaan vietettiin ja kuten mä sanoin, alkoholia tuli nautittua. Toiset hieman runsaammin kun toiset - mutta ei siitä sen enempää. Itse vältyin nyt suhteellisen hyvin tappeluilta, vaikka välillä äänen korottaminen oli lähes pakollista.

Vieraita tais olla parhaimmillaan, hmm, 11 (+ me)? Oli kyllä sen verran kaunis kenkäkasa eteisessä, että ei mitään rajaa. Ei ihmekkään, että multa on nyt toinen kappale mun uusista kengistä omilla teillään. Toivottavasti se joskus löytää tiensä kotiin, voi pientä.

Takki palautui tänään kyllä suhteellisen onnellisena kotiin. Sillä oli vielä kaikki omaisuuskin mukana - kaikki mitä siellä säilytän. Olihan se mielenkiintoista, että vaatteet on lähteny kävelemään.

Mitä sitten tulee noihin rikottuihin esineisiin.. No, meillä on suihkussa semmonen pidike lastalle seinällä. Tai siis oli. Se oli onnistuttu pistämään kappaleiksi. Suihkusta vielä sen verran, että siellä oli lennelly myös kaikki tavarat pitkin poikin. Siellä on semmonen saippuateline.. Se löyty aamulla saunan lauteitten alta, että en tiedä mitä siellä on oikein tapahtunut. Sitten itseasiassa suihkun lattialta löyty myös rikkinäinen tuoppi. Mikä siinä suihkussa nyt oikein kiehtoo?

No tossa oli onneks kaikista isoimmat vauriot. Tai no, pikkueteisen ja eteisen välisen välioven alareunasta oli lähteny jonkinlainen palanen irti. Ei iso homma korjata, mutta turhauttavaa. Ainiin ja eteisessä loju kasa vaatteita illan aikana lattialle, koska yks naulakko oli irronnut paikaltaan. Liikaako vaatteita yhteen koukkuun? Kuka tietää.

Pääpiirteittäin siis ihan onnistunut ilta. Ei ihan heti uudestaan. Kiitos.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)