7. joulukuuta 2013

7. Luukku


En kerkeä tänään videoimaan mitään, enkä oikein kirjottamaankaan. Teen tän nyt tässä vaiheessa päivää, koska illalla se vois olla hankalampaa - johtuen kaiketi humalatilasta. Eli tänään Eiran synttärit.

Viime yönä kun en saanut unta, niin kävin väsäämässä Eiralle kirjekuoren keittiön pöydälle. Aamulla sitten viattomasti kysyin, että "Ootko sä käyny jo tuol?" tarkoittaen keittiötä. Ei ollut Eira vielä käynyt ja mä sit sanoin, että kannattanee käydä.

Eira hyppäsi sängystä ylös, kipitti keittiöön ja hetken päästä ilonen ilme kasvoillaan takaisin makuuhuoneeseen, kiitoksien kera.

Omasta mielestäni lahja oli suhteellisen tylsä, koska viime vuoden lahja ei hirmuisesti eronnut tästä - Eiran mielestä se ei ollut tylsä. Mutta se on pääasia.

Eikä siinä vielä kaikki! Vein Eiran syömään.. Tai no siis.. Eirahan meidät sinne ajoi ja oikeestaan teki tilauksenkin.. Minä olin vain maksumiehenä. Eli Eira vei meiät syömään ruokaa, jonka minä tarjosin sille. Lehtipihvit ranskalaisten kera, uh. Oli muuten hemmetin hyvää. Tässä kuva aterioista:

Lehtipihvi ja ranskalaiset. Maustevoiiiii!

Mutta päätän tarinani ruuasta siihen, että oli ihan saamarin hyvää.

No, tosiaan kuten tossa aikasemmin totesin, niin illemmalla saattaa olla humalatila. Porukkaa tulee taas enemmän kun asuntoon mahtuu, mutta toivottavasti osa porukasta viihtyy oven toisella puolella. No ei vaineskaan, kyllä tänne jotenkin saadaan kaikki mahdutettua - toivottavasti.

Boolia on, kakkua on, sipsiä ja dippiä on, pätkiksiä on, olutta on... Kaikkea on. Kauppareissutki verotti varmaan jonku 80-100 euroo. Tai no hemmetti, hmm, varmasti päälle 100 euroa, koska jos laskee aikasemmat kauppareissut, esim. Alko.

No ei sille voi mitään. Toivottavasti on edes hauskaa!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)