15. joulukuuta 2013

15. Luukku


Moi. Olen taas erittäinkin pettynyt itseeni. Alku oli niin lupaava ja päivä päivältä sitä kaikkea tuli tänne blogiin. Perjantai.. No, tiedätte kyllä. Perinteinen kaava.

Perjantaina ku otti muutaman oluen tyhjään vatsaan, ni oli blogimerkintä samantien historiaa. Kirjotus ei oikein luistanut. Ei tosiaan. Facebookissa tietäjät tietää.

Perjantai oli kyl ihan siisti silleen.. Alessa käytiin muutamalla, vaikka olin luovuttamassa jo aikasimmin, koska ei tavallaan ois tehny mieli, ku tuli huono olo. Silti, silti lähdin mukaan. Alessa maistelin vaa juomia, mutta en muistaakseni juomalla juonu mitään. Muistaakseni. Alen vessassa joku jätkä tuli selittää, että olin tutun näkönen ja se oli nähny mut jossain.. Sillee, ihan mielenkiintosta.

Tultiin sit jossain vaiheessa pizzerian kautta kotiin nukkumaan. Kävin vessassa ja oli pakko oksentaa. En muista aikoihin oksentaneeni -ja nyt taas. Ihan siistii.. No en tiedä.

Lupailin teille lauantaiks jotain isompaa häppeninkiä, mutta sit huomasin kusevani senkin. Lauantaina ei vaan kyenny tekemään yhtään mitään. Tai vaikka ois kyennykki, ni ei huvittanu. Oli sen verran mielenkiintoset olotilat, että oli pakko vaa vetää kaikkee mättöö ja makaa sohvalla tuijottamassa leffoja.

Itseasias oon tehny sitä samaa tänäänki. Röhnötän tässä ja tuijotan leffoja. Itseasias onneks, koska törmäsin tosi hyvään leffaan. "Dead Snow". En teille siitä kerro sen enempää, mutta suosittelen kattomaan. Mira vois ainakin tykätä. Hoho.

Nyt mulla pyörii tossa joku "Shrooms". En oo jaksanu oikeestaan keskittyy tohon ollenkaan. Eli ei voi olla kovin hyvä. Tai no en tiedä. Jos vaan jaksais tosiaan kiinnittää huomionsa siihen, eikä tehä kaikkee muuta samalla.. Kai siitä vois joku saada jotain irti.

Mut nyt ei voi enää auttaa. Kaks päivää jäi nyt tästäkin kalenterista uupumaan, enkä haluu niitä jälkeenpäin enää ruveta väkertämään. Mokasin.

Enkä viitti ruveta enää lupailee mitään, että teen sillon ja sillon jotain ja jotain. Ehkä mä annan tän mennä taas omalla painollaan loppuun. Tää on nyt tämmönen, ja seuraava joko on tai ei ole.

Näin se sitten menee.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)