1. joulukuuta 2013

1. Luukku



Rakas joulupukki.. Eiku, ootas hetki. Ei tää mikään kirje joulupukille kai ollu, mut ei se mitään. En oo vissiin ainakaan vuoteen kirjottanu minkäänlaista joulukalenteria. Nii-i, kirjottanu joulukalenteria.

Aikoinaan IRC-Galleriassa mulla oli tapana kirjottaa joka vuosi jouluisin vähintään se 24 päivää putkeen kaikkea turhaa, joten jos nyt kokeilisin tännekin. Tähän päivään ei oo oikein kerenny mahtua muuta kun Jumbo-reissu, joten jos se olisi ensimmäisen luukun aihe.

Mielenkiintosin asia mitä siellä Jumbossa huomasin, oli se, kun yleensä mulle tulee hirveessä väenpaljoudessa mun paniikkihäiriö hyvin esille - nyt ei tullu. Tai jos tulikin, niin se ilmoitti itsestään hieman erikoisella tavalla. Mua alko huvittaa. Mun silmät vilkuili jokaista vastaantulijaa, joten voitte kuvitella mimmosta vauhtia mun silmät on menny tänään. Ja kun huomasin tarkkailevani jokaista ihmistä, niin mua rupes naurattamaan.

Oikeestaan en tiedä mille nauroin. En sille, että mun silmät tarkkaili jokaista. En sille, että ihmisiä on niin monenlaisia. Eli en oikeestaan oikein millekään. Kunhan nauratti. Enkä mä ees nauranu silleen kovaäänisesti, vaan se oli semmosta itsekseen hihittelyä. Virnistyksen näki varmasti kaikki.

Aina kun pysähdyttiin johonkin kauppaan, mun hymy lakkas siihen. Ja kun taas tultiin pois kaupasta ja jatkettiin matkaa, virnistely alkoi taas. Huvituin ihmisistä tai jostain.

Voihan se toisaalta olla sitäkin kun näkee kuinka kiire muilla ihmisillä on. Me kun ollaan oltu ajoissa ja hommattu suurin osa joululahjoista jo. Toiset alottanu vasta nyt ja juoksee päättöminä pitkin Jumboa, etsien lahjoja läheisilleen - voi voi sentään.

No, jos se siitä aiheesta. Pähkinänkuoressa voisin todeta, että joko lääkkeet on auttanu tai tehny musta jotenkin mieleltäni kieron.

Tää seuraava juttu on niin maailmaa mullistava, että se on pakko jakaa. Ostettiin mulle pipo! Mulla ei mun muistaakseni ainakaan n. 10 vuoteen ole ollut minkäänlaista pipoa, tai siis en ole omistanut. Kyllähän sitä on muiden pipoja tultu lainailtua (luvatta), mutta ei sen kummempaa. Mulla on nyt kumminkin oma pipo. Miettikää sitä.

Ja sit semmonen asia, mitä mä tänään rupesin tosissani miettimään.. Joskus multa kysyttiin, että koska alan tekemään vlogeja (blogia videoina). Mä kelasin, että olisin voinut tehdä tän joulukalenterin vlog-tyylisenä, mutta en ainakaan tänään saanut semmosta aikaseks. Jos jostain iskee vaan tarpeeks hyvä inspiraatio, niin saattaa (HUOM! SAATTAA) joulukuussa muutama videopostauskin tulla. Inspiroikaa mua. En rupee tekemään videota ilman minkäänlaista pohjaa, koska en pidä vlogaajista, jotka uikuttaa jokaisessa videossaan sitä, että "en oikein tiedä, mitä sanoisin.." Tahdon aiheita ja ideoita.

Mut ei mulla oikein tässä muuta. Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää kaikille tasapuolisesti! Ja nyt minä koitan tosissani pitää tän 24 päivän blogausputken! Ei saa katketa, tai tulee surku.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)