18. maaliskuuta 2015

Kunnianosoitus

Nyt on kyl ihan pakko tännekin kirjottaa tosta yhestä sankarista. Sankarista, joka saa aina miettimään mitä ite vois tehä elämässä toisin. Miten pohjaltakin voi nousta.

Suomalaisuuden mukanahan tulee melkein automaattisesti semmonen tappiomieliala. Jos menee huonosti, ni sit kans menee huonosti, asialle ei voi tehdä mitään. Eikö näin? Tää on ihan vaan rankkaa yleistämistä, mutta näin mä olen asian nähny jo pitkään.

Mä joskus kirjotin Facebookiin tilapäivityksen tästä kaverista, mutta nyt on siis ihan pakko omistaa sille kokonainen blogimerkintäkin. Katoin äsken pitkän videon Youtubesta, mutta sen jakso kumminkin kattoa alusta loppuun, koska asia oli tosi mielenkiintonen.

Jos klikkasit tota linkkiä jonka laitoin, niin tiedät että kyseessä on Pekka Hyysalo. Kaikki mahollinen kunnioitus henkilölle. Niin vahva esimerkki siitä, että kyllä sisulla ja positiivisuudella pääsee ahtaistakin oloista takasin jaloilleen.

Sitä rupee aina miettimään omia asioitaan. Aina näkee omassa elämässään jotain huonoa. Vaikka kuitenkin loppupeleissä mullahan on kaikki ihan hyvin. Ei kaikkee tätä ympärillä olevaa osaa arvostaa silleen ku sitä kuuluis.

Mulla on terveet jalat, joita mä en kuitenkaan kovin usein käytä. Kävelemistä, juoksemista yms. on pitäny ihan itsestäänselvyytenä. Niitä voi tehdä jos haluaa. Kaikilla niin ei kuitenkaan ole. Jotkut joutuu näkemään tosi paljon vaivaa kyetäkseen edes kävelemään. Saatika juoksemaan. Pekka opetteli kaiken alusta ja juoksee jo pitkiäkin matkoja.

Pitäs osata arvostaa kaikkee sitä mitä sulla on. Miksi kaiken tajuaa vasta kun sitä jotakin ei enää ole? Nää Hyysalon puheet saa aina miettimään asioita tosi laajalti. Nyt oikeesti sit itteään niskasta kiinni ja positiivisuus kunniaan. Jotkut ihmiset taistelee asioiden puolesta, jotka joillekin on itsestäänselvyyksiä.

Se on tosi vaikeeta lähtee yhtäkkiä pistämään asioita parempaan suuntaan, mutta ei myöskään kannata odottaa siihen asti, että on ihan pakko. Ajatelkaa positiivisemmin! Ja jos se tuottaa vaikeuksia, palatkaa aina kattomaan mistä Pekka Hyysalo on noussut - ja jos se ei saa sua positiiviseksi, ni sit sussa on oikeesti jotain vikaa.

Kaikki kunnioitus Pekalle!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)