18. kesäkuuta 2020

Kuulumisia taas!

Huomenna mennään mökkeilemään! Olen niin innoissani, tietäkää se. Oikeesti se, että saa pari päivää olla poissa kaupungin hälinästä ja perinteinen mökkiporukka on lähes kasassa, se on vaan mahtavaa. Grilliruokaa, olutta ja hyvää seuraa – siitä on juhannus tehty.

Harmittaa vaan kovasti aina se, että se juhannus on sitten hetkessä ohi ja paluu harmaaseen kaupunkiin on väistämätön.. Olis kiva jos juhannus vois kestää joskus vaikka viikon. Tosin en tiedä miten semmonen perinteinen mökkikommuunielämä toimisi pidempään kun pari päivää, mutta olisihan se joskus kiva selvittää.


Viime yöstä mun on taas sanottava sen verran, että se oli vielä enemmän takalistosta kun toissayö. Heräsin joskus hieman ennen kello 4, koska mua närästi taas ihan vietävästi. Nousin heti ylös ja menin nappaamaan Gavisconia – se auttoi poistamaan sen närästyksen tunteen kyllä. Vaan en tiedä mikä vielä jäi miestä vaivaamaan, kun ei siis yksinkertaisesti voinut mennä takaisin makuuasentoon. Nukuin sitten lyhyitä pätkiä istualteni, mutta aina heräsin siihen, kun joku olisi painanut mua ylävatsasta.

Aattelin nyt kattoa ton juhannuksen pois tosta alta ja jos toi oikeesti toistuu vielä joskus, niin ehkä mä sit lopetan olemasta liian perinteinen suomalainen mies, ja menen oikeesti lääkäriin. Mä tosin heräsin mahalleni, että en tiedä olinko vaan jotenkin onnistunut painamaan itteni kasaan tai jotain.. Aina sitä ajattelee kaikenlaista.

Istuma-asennossa mun oli hyvä olla, ja istuskelinkin johonkin aamu 8 asti – välillä simahdellen tosiaan istualteni. Siinä kahdeksan jälkeen mun olo oli helpottanut niin, että mua ei sattunut enää yhtään makuuasennossa, niinpä jatkoin nukkumista vähän paremmalla menestyksellä.

Tosi pelottavia tommoset heräämiset kun ei tiedä mikä vaivaa.. Yleensä toi tunne on ollut närästystä, mutta nyt se ei täysin mennyt ohi närästyslääkkeillä, joten en tiedä mikä lie olikaan. Sen tiedän, että en sitä kovin mielelläni enää kokisi.


Eilen söin tosiaan kolme kertaa, kuten eilen mainitsinkin. Kalorivajetta oli varmasti (otin tän viikon lomaa ruokapäiväkirjasta, joten en voi 100 % varma olla). Luulempa siis, että se eilinen hiilaripommi ranskanperunoiden muodossa oli vähän liikaa meikäläisen kropalle. Paino oli noussut eilisestä 0,7 kiloa..

Nyt nimittäin vähän jännittää, että tää viikko tulee olemaan tosi, tosi paha. Nyt jo paino on noussut ja edessä on vielä juhannus..

Voi olla, että juhannuksen jälkeen alkaa taas vähän tarkempi kuri tän homman kanssa. Paasto mulla ei enää lipsu, joten ei toi juhannuskaan tule olemaan aamusta iltaan makkaran syöntiä, mutta se ruoka-aika sitten aika varmasti on pelkkää grilliruokaa ja muuta epäterveellistä. Yleensä suositaan huijauspäivää, mutta mulla on nähtävästi nyt aika vahvasti huijausviikko meneillään, joka ei varmasti ole kaikista kannattavin asia..

Mutta kun mä tosiaan haluan nyt nauttia tosta juhannuksesta niin paljon kun vaan kykenen, onhan se vain kerran vuodessa, että nyt ei kyllä voi mitään jos painonpudotus järkkyy. Ja haluan uskoa siihen, että tämän viikon jälkeen palaan täydellisen takaisin ruotuun, ja pidän myös ne hiilarit mahdollisimman pois elämästäni.

Ja hei, tää tulee (hyvin todennäköisesti) olemaan mun ensimmäinen punainen viikko sitten 1.2. jälkeen. Sallittakoon se minulle, eikö?


Ja hei muuten ihmiset, me otetaan ilmeisesti Eiran läppäri mukaan mökille. Mä saan jättää rahahakemuksen lauantaina, joten voin sen hoitaa sitten sieltä mökiltä käsin, ja sitten mulla on myös mahdollisuus jatkaa kesäkuuputkea. Eli me ehkä saadaan täydellinen kesäkuuputki aikaan, ensimmäistä kertaa ikinä!

Sanoisinko, että nyt mulla ei muuta? No, voisin sanoa, koska nyt mulla ei muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)