11. kesäkuuta 2020

Pikaiset kuulumiset

Arvaattekos mitä haluan sanoa ensimmäisenä? Kyllä, en tänäänkään kerkeä eilisessä (ja sitä edellisessä..) merkinnässä mainitun aiheen pariin. Tänään on ollut myös samanlainen päivä kun on ollut aikaisemmatkin – Eira on nukkunut ja mä olen yrittänyt olla hiljaa.

Tänään tosin Roni ilmestyi paikalle kahvihaaveinensa. Keitinpä siis pari kuppia kahvia ja siirryin pihalle hengailemaan. Jossain vaiheessa syntyi ajatus siitä, että ulkona on oikein aurinkoinen keli, että miksipäs me ei mentaisi ottamaan ihan aurinkoa? Mentiinkin. Alotettiin siinä joskus 14 aikaan ja jatkettiin melkein kahdeksaan asti illalla.

Siinä välissä tosin hieman grillattiin ja käytiin Hyvinkäällä pehmiksellä – kyllä, pehmiksellä, vähähiilihydraattinen ruokavalio ei oikein tue sitä, mutta onnistuin muuten pitämään päivän hiilihydraatit lähes nollassa, joten sallin sen itselleni. Pysyinkin alle 50 g.

Pehmiksen jälkeen tultiin tosiaan takasin vielä tänne meidän pihalle. Roni ja Eira aurinkotuoleihin ja minä itse minun kuningaspaikalleni, riippumattoon.

Riippumatto on ehkä maailman letkein keksintö, jos ette tienneet. Siinä mä oikeesti lojuin lähes koko päivän ja olisin voinut vielä jatkaakin. Salaa ajattelinkin, että voisin siihen jopa mennä nukkumaan, mutta.. Hyttyset.. Ne ei ole ystäviä. Jos taivasalla makaa jossain riippumatossa, niin aika varmasti kelpaa hyttysten herkuksi. Ehkä mä nukun sisällä kuitenkin.

Roni on tossa selän takana vieläkin, joten pitää pitää tämä merkintä tänään lyhyenä. En vielä tiedä mitä seuraavaksi tehdään.. Ehkä joku elokuva? Voi olla. Mä itse olisin halunnut pienelle lenkille, mutta Roni sai tänään pihalta kovin punaisen ihon, joka ilmeisesti ei motivoi lenkille lähtemiseen. Kumma ukko. Molemmat oltiin sama aika pihalla, lähes samoissa kohdissa, mutta vain toinen paloi. Mä sain vain vähän väriä, vaikka olisin halunnut vähän enemmän. Ei toi Ronin punaisuuskaan ole semmonen hirveen tavoiteltava väri, joten ehkä mä voin olla ihan tyytyväinen omaan suoritukseeni.


Mä.. En oikein.. Tiedä mitä tähän enää lisäämään. Tämä vaikuttaa ihan täydelliseltä täytemerkinnäksi. Tai siis, no, sainhan mä tällä pidettyä putkea pystyssä, joten tämä on ihan kelpo. En tiedä hyödyttikö tämän linkin avaaminen ketään, mutta.. No, mitäs painoit.

Ei vaan, kiitos kun kävit lukemassa päivän nopeat kuulumiset. Me jatketaan harjoituksia.. Ei meillä kyllä mitään harjoituksia ole, mutta kai kaikki ton sanonnan nyt tietää?

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)