5. kesäkuuta 2020

Seksuaalinen sisältö?

Tänään mulla on teille ihan kerrottavaakin, josta kiittäminen Googlea. Tai ainakin jotain osaa siitä yhtiöstä. Nimittäin sattuipa hyvin mielenkiintoinen tapahtuma. Kerrotaan se ihan heti tästä alta pois, jotta voin ruoan jälkeen miettiä, että miten jatkan merkintääni – jos tarvitsee edes.


Eli, joskus noin 3-4 vuotta sitten, en tarkalleen ottaen muista, laitoin Googlelle viestiä tän blogin osalta, että voisin haluta mainokset käyttöön, jotta saisin muutaman sentin aina kun joku käy täällä. Tai aina kun joku klikkaa mainosta tai jotain, ei siinä mun tapauksessa puhuttaisi monestakaan rahasta.

Mä olin silloin jo hieman skeptinen, koska oli muistaakseni tullut kaikkia uudistuksia, että jopa YouTube-videoita tekevällä artistillakin pitää olla tietty tilaajamäärä, että se voi saada mainokset videoihinsa. Mulla on lukijoita parhaimmillaan 16-21 päivän aikana, joten en varmastikaan täytä katselukertojen osalta mitään kriteerejä. Laitoin hakemuksen silti, koska en mä siinä voi mitään menettää.

Nyt, siis eilen, noin 3-4 vuotta hakemuksen lähettämisen jälkeen mulle vastattiin. Ensinnäkin; mikä on tämä viive? Onko niiden pitänyt lukea mun blogi montakin kertaa läpi, ennen kun ovat osanneet tehdä päätöksensä? Mitä? Ja toisekseenkin, mä olin jo unohtanut koko homman, ei olisi tarvinnut edes muistuttaa.

Vastaushan oli kielteinen, eli mun blogiin ei ole tulossa mainoksia. Ei se mitään, mä olen ihan ok sen kanssa. Sähköpostin saatuani veikkasin, että kielteinen vastaus johtuukin nimenomaan siitä, että mulla ei ole tarpeeksi liikennettä täällä. Vaan vielä mitä! Yöllä päädyin avaamaan sen sähköpostin tarkemmin ja tutkailemaan, että mikähän se lopullinen syy on ja voinkohan mä tehdä sille jotain.. No, lopullinen syy, uskokaa tai älkää:

Sivustolta http://tekkomus.blogspot.com löytyi sääntörikkomuksia, jotka estävät sivuston hyväksymisen:
– Vain aikuisille suunnattu sisältö: seksuaalinen sisältö

Anteeksi vain jos kysyn, mutta mitä? Mä olen pitänyt tän mun blogini oikeestaan kirosanojenkin osalta suhteellisen puhtaana, niin kertokaahan mulle, että missä mulla on täällä vähääkään seksuaalista sisältöä? Joo, alkuaikoina olen saattanut käyttää vähän ronskimaa kieltä, mutta onko ne sitten seksuaalista sisältöä, joka estää mainokset mun sivulla?

Tuolla oli oikein listakin siitä, että mitä tämä voi tarkoittaa. Laitampa siitäkin lainauksen ja haastan teidät kaikki kivaan peliin.

– jossa on alastomuutta
– joka on seksuaalisesti vihjailevaa ja/tai jonka tarkoitus on tuottaa seksuaalista kiihottumista tai tyydytystä
– jossa käsitellään seksuaalisia fetissejä
– joka liittyy aikuisviihteeseen
– jossa mainostetaan seksituotteita
– joka liittyy suhteiden ja/tai seksiseuran hakemiseen
– jossa annetaan seksuaaliseen suorituskykyyn liittyviä neuvoja
– jossa mainostetaan seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseen tarkoitettuja lääkkeitä tai lisäravinteita.

Ja pelin nimihän on seuraava; se joka löytää eniten kyseisiä sääntörikkomuksia koko mun blogihistorian ajalta, voittaa.. Voittaa jotain. En mä usko, että on luvassa oikeesti mitään voittoa, mutta jos joku niitä etsii ja löytää, niin saa ainakin oikein isot taputukset kaikilta mun lukijoilta, sen mä kai voin luvata.

Koska siis musta itsestäni tuntuu tällä hetkellä siltä, että tämä merkintä on nyt eniten seksuaalisuuteen viittaava, koska mä julkasin noi lainaukset tosta mun sääntörikkomuksesta.

Mä olisin kyllä oikeesti halunnut nähdä, että mitkä kohdat mun blogini rikkoo.. Ja varsinkin olisin halunnut nähdä, että missä mun blogini näitä kohtia rikkoo..

Tää homma ei siis tuu vaikuttamaan mun blogin jatkumiseen mitenkään, koska siis kuten sanottu, mä olin jo unohtanut koko mainoshommelin. En niitä mainoksia tänne tarvitse. Kunhan vaan Google ei nyt keksi, että mun blogini olemassaolo on jotenkin väärin – koska tämä on niin kovin seksuaalista sisällöltään – ja poista koko sivustoa. En kuitenkaan usko, että ihan niin pitkälle ovat valmiita menemään, toivottavasti ainakaan. Luulen, että tässä on kyse vain ja ainoastaan mainostajista, jotka ei halua tulla mainostetuksi näin irstaalla sivustolla.

Eikä mua siis oikeesti ärsytä, vaikka se siltä voi vaikuttaa, uskokaa tai älkää. Musta tää on vaan hyvin huvittava tilanne ja tästä on siksi hauskaa vääntää vitsiä.


Ja mä huomasin, että mä sain tän merkinnän suhteellisen pitkäksi ilman ruokatauon pitämistä, joten voinkin nyt vain päättää tämän ja mennä syömään ilman stressiä siitä, että pitäisi palata vielä miettimään mitä kirjottaisi.

Toivottavasti kaikki tuhmat aikuiset, miehet ja naiset, on nyt viihtynyt sivustoni parissa ja saaneet jonkinlaista tyydytystä. Sitähän tää siis kuitenkin ilmeisesti on.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)