15. kesäkuuta 2020

Taas pikaiset kuulumiset

Täähän meinas tänään täysin unohtua, hups. Eira lähti tänään mökkeilemään ja oon ollut yksikseni kotona, joka tietää yleensä sitä, että mä istun vaan koneella ja pelaan jotain, jotta aika vaan kuluisi. Tänään mulla olisi käytännössä ollut aikaa vaikka ja kuinka miettiä jotain hyvää jutunjuurta tänne, mutta enpä ole sitäkään tehnyt.

Mulla ois tänään loppunut toi vähähiilihydraattinen ruokavalio, mutta en jostain syystä lopettanut sitä.. Söin tänäänkin vain lihaa, lihaa ja rasvaa.. Mutta se on hyvää. Tänään ei jostain syystä edes ollut niin ikävä pastaa ja muuta hiilaria kun yleensä, vaikka tänään olisi jo saanut vähän kokeillakin.. On se kummallinen tuo ihmismieli. Kun joku on sallittua, niin ei tee mieli, ei niin millään, mutta auta armias jos vähän itseltään jotain kieltää niin "haluan, haluan ja haluan".

Hmm, mitähän mä tänään muuta kirjottelisin.. Mulla on nimittäin ajatuspankki aivan tyhjillään.. Hmm, no, mulla on ollut tänään ihan mieletön mökkikuume. Eira tosiaan lähti työkaverinsa mökille, johonkin saareen, ja mä jäin tänne kotiin pitämään kotia.. Siellä se sitten on ja veneilee ja mökkeilee.. Minä vaan täällä.. Kotoilen.. Höh.

Onneksi kohta on juhannus ja päästään yhdessä reissuun – siis mökille. Viime vuonna löydettiin sen verran hyvä mökki meille juhannukseksi, että tänä vuonna mennään samaan. Eira oikeestaan varas sen mökin meille juhannukseksi jo varmaan joskus joulun tienoilla, jotta ei varmasti mene meiltä ohi. Joka on siis vain hyvä asia. Siellä on kaikki mukavuudet; jonkinlainen grillikota, palju ja muistaakseni puusauna. Hassua, että mun muisti on sen verran huono, että en edes meinannut muistaa missä siellä se sauna on.. Muutama eri ihminen on joutunut sen mulle selittämään, ja silti olen ihan, että "Hä? Oliko siellä sauna?" Kaiken muun hyvän lisäksi mä olen kuulemma mennyt yöllä sinne nukkumaan, koska parvella on ollut ilmeisesti liian kuuma..

Mä en edes muistaakseni ollut viime juhannuksena mitenkään erityisen kännissä.. Mä yritin ylläpitää vaan semmosta hyvää ja lepposaa fiilistä, mutta ilmeisesti kuitenkin jotain on tapahtunut, koska saunan lokaatio on päästä täysin hävinnyt..

No, on tässä hyvääkin. Tänä vuonna saunan paikka on mulle taas täysi yllätys! Se on kun tulisi uuteen paikkaan kun ei muista edes, että missä mikin sijaitsee. Ja se on muodostunut vähän semmoseksi juhannusperinteeksi meillä, että aina ollaan uudessa paikassa; ja nyt kun ollaan vanhassa paikassa, niin voin ajatella sen olevan uusi kun en muista! Joo..


Mutta joo, tää on taas kerran tämmönen erittäin pikaiset kuulumiset, koska pitää päästä takaisin pelaamaan Minecraft Dungeons :ia. Se on muuten yllättävän kiva peli, uskokaa tai älkää. Jos kukaan on koskaan pelannut Diabloja ja ollut niihin koukussa, ja haluaa nyt kokeilla vähän kevyempää versiota siitä, niin ehdottomasti MC Dungeons lataukseen. Vahva suositus.

Mun blogi ei kyllä koskaan ole ollut mikään pelisuosituksien alusta, joten ei tehdä tästä nytkään sellaista. Tämä olkoon ainutkertainen asia, että mainostan jotain peliä täällä.. Eiköstä joo?

Tosin, se on ollut tämän päivän agenda, joten se on myös blogin puolella erittäin maininnan arvoinen asia.


Nyt mulla ei muuta. Katsellaan joskos huomenna taas jotain fiksumpaa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)