20. toukokuuta 2009

No huh huh!

Mietin tässä sellasta jännää asiaa mikä mua aina mietityttää kun käyn kaupassa. Siellä kun kattoo leivänpäälisiä, niin nykysin löytyy ohuen ohuita leivänpäällismakkaroita, mutta miksi? Ei se auta mitään. Ainut mitä se aiheuttaa niin on hermojen menettämistä kun yrittää ottaa yhtä niin se repeilee ja sitten leivän päällä on vaan kasa epämääräsen näkösiä suikaleita. Ja miten voi tyytyä vain yhteen? Eihän se ees maistu missään. Paperikin menis paremmin leivän päällä, koska siinä nyt on sentään joku pieni maku, vaikka onkin niin ohutta.

Tässä pitäis säästää, mutta ei. Rahaa menee entistä enemmän kun pitää käyttää entistä enemmän. Ohuesta tulee hyvä vasta kun siinä on muutama kappale antamassa vähän sitä makuakin.

Toinen asia on tää jäätelöjuttu. Jäätelöiden koot pienenee, mutta hinnat pysyy lähes samoina. Saattaa niistä joku 20-40 senttiä hintaa lähteä, mutta koosta on lähtenyt paljon enemmän. Ja vielä miten sitä mainostetaan.. Ihankun se pienentyminen olisi joku "wau, mahtavaa!"-kokemus. "NYT ENTISTÄ PIENEMPÄNÄ!", huoh.

Kohta syön leivän kuivana ja jäätelöt jätän suosiolla altaaseen. Tällästä tänään.

Terveisin,
Ohuen ohuisiin leikkeisiin kyllästynyt Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)