5. toukokuuta 2009

Tällästä tänään

Menin pajalle tietosena siitä, että mulla tulee olemaan pitkä päivä edessä, koska ilmottauduin semmoseen vapaaehtoseen taidepläjäykseen. Mutta pajalla se ei enään kuulostanukkaa niin pahalta, koska meidän "ilmotustaulussa" luki, että keskiviikko ja torstai on etäpäiviä.

Pajalla vaan istuin, join kahvia, piirtelin ja kirjottelin. Olis siel vissii hommiakin ollu, mut ei ollu oikein semmonen fiilis, et olis jaksanu alkaa hiomaan mitään penkkejä.

Sitten pääsin juttelemaan semmosen naishenkilön kanssa, joka hoitaa näitä koulutusasioita. Siinä aikamme juteltiin ja sit se soitti yhden puhelun Hyvinkään ammattikoulun rehtorille ja kerto tilanteesta. Arvatkaa kuka lähtee opiskelemaan puualaa? Meitsi palaa ens lukukauden alussa koulun penkille ja vielä samalle luokalle Jounin ja Henrin kanssa - ja niiden muiden pikkuteinien.

Sitten mä taas jatkoin istuskelua, kahvittelua, piirtelyä ja kirjottelua - ehkä vähän isompi hymy naamalla. Tuli jotenkin parempi fiilis kun ei tarvii alottaa ihan ykköseltä ja ettei tarvii olla välttämättä ihan yksin kokoaikaa. Tää vaikuttaa musta ihan hyvältä. Porukatkin vissiin tykkäs.

Kolmen maissa kaikki muut pajalaiset lähti kotiinsa, mutta mä menin hakee jääkaapista vähän popsittavaa, koska mun päivä jatku vielä muutamalla tunnilla. Aluks luulin, että se kestää 4 tuntia, mutta muistin tunnin väärin, koska se kestikin vaan 3 tuntia. Siellä me taas höpöteltiin meiän projektista ja päätettiin et sen toteuttaminen alkaa ens viikolla.

Sitten lähin kotiin ja mutsi oli paistellu mulle täällä vähän ruokaa. Ja nyt mä tulin koneelle ja halusin kertoa kaiken teille.. Teille? Onko siellä edes lukijoita? :D

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)