29. toukokuuta 2009

Vapaaseurakuntanuoret kokoontuu

Tässä tänään sain hyvän päähänpiston. Lähin kiertelemään vanhan postirakennuksen käytäville ja pääsin samalla tutustumaan vapaaseurakuntanuorten tapaan pitää hauskaa. Tai siis en nähnyt, että miten ne pitää hauskaa vaan näin, että miten ne on pitänyt hauskaa.

Vanhan postirakennuksen sisällä oli vain pari ehjää ovea. Päätin siinä sit samalla ottaa muutaman kuvan, että saisin teille vähän kuvamateriaalia kerrankin tänne.

Tässä on hyvä esimerkki siitä, että miten hienolta siellä nykyään näyttää. Siis tuhotaanhan se jokatapauksessa kohta pois siitä, mutta ei sitä kumminkaan näin ois kuulunut alottaa.

Todella heikkoja tageja on heitetty sinne tänne. Mutta eihän se olisi autiorakennus ilman rumaa tussin tuhrimaa jälkeä. Hienoa, todella hienoa.




Yhessä kerroksessa kaikki oli oikeesti niin kappaleina, että ei mitään rajaa. Oviin oli potkittu reikiä ja joitain ovia oli heitelty pitkin poikin sitä käytävää. Sitten yks seinä oli niin kappaleina, että ei oikeesti mitään rajaa. Toisella puolella rikkinäistä seinää oli tuhottu kopiokone tai joku.

Muutenkin sieltä on kaikki sinne jäänyt irtaimisto rikottu ja jotkut jopa heitetty pitkin pihaa. Monia ikkunoita oltiin rikottu ja muuta tällaista. Mahtavaa jälkeä vapaaseurakuntanuorilta. Ehkä ei kannatakkaan tuhota sitä kalliilla työvoimalla vaan antaa sen olla hetki paikoillaan niin kyllä sieltä kohta tulee jalkoja betoniseinästäkin ulos. Ei se siinä kauaa pystyssä pysyis.

Ja miksi mä välitän? No, meidän paja toimii vielä tässä samaisessa rakennuksessa. Onneksi sitä ei olla vielä pistetty palasiksi, ihme että on ikkunat pysynyt vielä ehjinä. Lähes kaikki muu on kun hurrikaanin jäljiltä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)