17. toukokuuta 2009

Sunnuntaipäivitys

Terve ja heipä hei!

Tiedättekös ihmiset miten turha olo mulla taas on? Viikonloppu on melkein ohi ja mitään järkevää en ole aikaan saanut. Istunut, juonut alkoholia, istunut taas vähän lisää, katellut muutaman jakson Pasilan toisesta tuotantokaudesta, tekstiviestitellyt, taas vähän istunut ja lopuksi vielä pelannut monta tuntia netissä näitä ihme tower defence-pelejä.

Sitten mun mp3-soittimelle on käynyt jotain ikävää ja puhelinkin helisee jotenkin kummallisesti ja syytä näihin asioihin en tiedä. Miten yhtäkkiä mp3-soittimesta voi tulla turha toimimaton kapistus ja puhelimesta vauvan helistin? En vain ymmärrä.

Raha-asianikin olen taas onnistunut sotkemaan vaikka ensin ajattelin, että nyt tämä alkaa taas toimia. Raha vaan sokaisee aina niin pahasti, että muka omat huvit velkojen edelle, mutta plaah.. Alkaahan se jossain vaiheessa sitten vähän nakertamaankin.

No sen verran kyllä voin sanoa saaneeni aikaan, että tutustuin muutamaan ihmiseen aikaisempaa paremmin kun eilen kävin vähän bilettämässä. Mutta tapani mukaan onnistuin senkin sitten sotkemaan sillä, että menin illan isännän vanhempien sängystä läpi, ihan vaan kivasti hyppäämällä siihen. Toivottavasti joku silti kutsuu mut vielä joskus johonkin, vaikka vähän kömpelö joskus olenkin. Tai no kömpelö ja kömpelö, mutta jotain ei niin mukavaa kumminkin.

Viikonlopusta on oikeestaan vaan melko karvas maku suussa. Soitin rikki, puhelimessa helisee jokin, rahat on loppu ja ehkä jokunen ihminen inhoaa mua entistä enemmän. Voisi jättää alkoholin tai jotain.

Eikai mulla tässä sitten muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)