21. toukokuuta 2009

Naapurisopua

Ärsyttää kun en voi tehdä eräälle asialle mitään, mutta se silti häiritsee minua lähes joka ilta. Minulla on sellainen ongelma kuin naapuri. Naapuri joka käy tupakilla melkein meidän ikkunan alla. Täällä huoneessa on kuuma vaikka pitäisin ikkunaa auki, miettikää mitä käy kun kaveri käy tupakalla tossa ja joudun sulkemaan ikkunan? Tännehän läkähtyy.

Kyseisellä henkilöllä ei ole asunnossaan parveketta ja siksi se joutuu käymään tossa alhaalla tupakalla. En siis voi tehdä asialle mitään, koska missään ei vissiin kielletä polttamasta tossa etupihalla.

Oon kuitenkin yrittäny paukauttaa ikkunan siihen malliin kiinni, että heppu tajuis ottaa vaikka muutaman pitkän askeleen kauemmaks tosta ikkunalta, mutta ei mitään ole tapahtunut. Musta vaan tuntuu, että sillä on päivä päivältä vaan isompi porukka tupakoimassa tossa, koska esimerkiksi äsken mua ei tupakansavu ärsyttänyt vaan se kauhea meteli.

Todella uusi naapuri, mutta tässä vaiheessa musta tuntuu, että sais muuttaa niin kauas pois kun mahdollista. Ehkä se kumminkin jossain vaiheessa tajuaa, että se tupakansavu tulee meille tosta hemmetin helposti ja ampuu ittensä vaikka maata kiertävälle radalle.

Terveisin,
Tupakansavusta päänsärkyä saava Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)