11. toukokuuta 2009

Äitienpäivä-merkintä jälkikäteen

Tuli tässä mieleen, että en ole pitkään aikaan päivitellyt kuulumisiani tai kertonut tekemisistäni. Tässä tätä nyt sitten taas alkaa tulemaan.



Äitienpäivänä käytiin isukin ja veljenpojan, Aleksin, kanssa mammaa ja pappaa katsomassa Sälinkäällä. Automatka meni ihmetellessä maisemia, koska en ollut pitkään aikaan mennyt sitä reittiä, koska en ollut pitkään aikaan käynyt siellä.

Siellä oli vähän muuttunut paikat. Paikkaa ei vissiin nykysin enään hoideta niin hyvin kun ennen, mutta ymmärtäähän sen. Hienoja muistoja kylläkin oli. Kiertelin siellä kattelemassa kaikkia vanhoja paikkoja, missä on tullu joskus pienenä pelleiltyä tai jotain vastaavaa. Yritin jopa ettiä ilmakivääriä, että olisin taas päässyt ammuskelemaan, mutta se oli viety jo pois sieltä.

Syötiin siellä sit vähän kakkua ja juotiin muutamat kupit kahvia. Kateltiin hetki kun Aleksi touhus siinä ja tällein. Jossain vaiheessa sitten lähettiin kotia kohti. Harmittaa jossain määrin, että en ollu tajunnu tarpeeks aikasin ostaa/askarrella äitienpäiväkortteja ja jäi sit antamatta sellaset kenellekkään.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)