7. toukokuuta 2009

Hyvää yötä!

Kattelin tässä rauhallisesti äsken elokuvaa, elokuvaa jonka lainasin eilen Villeltä. Olin näkevinäni pitkin iltaa kokoajan, että katossa ois menny sinisiä valoja, että jossain lähellä olis ollu poliisiauto tai joku vastaava hätäajoneuvo.

Yhtäkkiä tää koko huone vilkku sinisenä ja katoin ikkunasta niin poliisit oli ajamassa meiän takapihalle. Menin tietenkin heti sitten keittiön ikkunaan kattomaan, että mitä täällä oikein tapahtuu. Näin kun poliisi nousi ajoneuvostaan ja huomasin sit, et siel pihalla oli toinenkin vieras ajoneuvo. Poliisi käveli sen ajoneuvon luokse ja kävi hakemassa kuskilta avaimet pois. Sen jälkeen autosta nousi miespuolinen henkilö jonkinlaisessa humalassa, koska suoraan kävelemisestä ei meinannut tulla mitään.

Tässä vaiheessa mä juoksin takasin omaan huoneeseen ja herätin vasta nukahtaneen Jounin ja sanoin, että tules kattomaan, että takapihalla tapahtuu kummia. Jouni ihan unenpöpperössä käveli siitä sitten keittiöön ja huomas, että siellä vilkku valot. Kerroin sille tilanteen ja sit se valitti, et oli just nukahtamassa ja sit tullaan herättämään.

Kerrankin meiän pihalla tapahtuu jänniä ja tää vaan vinkuu takasin sänkyyn. Mutta joo, nyt meidän takapihalla on auto tyhjillään tai sitten poliisit vei sen pois. En tiiä kun en jaksanut jäädä kattomaan.

Nyt jatkamaan elokuvaa. Öitä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)