28. toukokuuta 2009

Ohjaajat ei osaa olla tyytyväisiä mihinkään

Tänään mun pajapäivä alko siten, että mä vaan joko löhösin sohvalla tai istuin tietokoneella. Sitten jossain vaiheessa muhun iski semmonen työntekotahti, että siinä ois kuule kunnostettu kokonainen työpaja uuteen uskoon.

Mulla oli vaihtoehtoina odottaa ohjaajaa tyhjänpanttina tai mennä tekemään töitä ja kysästä sitten ohjaajalta yhestä petsipurkista. Mä valitsin sitten työnteon ja menin hiomaan mun tuolia työpuolelle. Siinä sain hiottua pirunmoista vauhtia sitä tuolia ja sitten Mauno tulee mun selän taakse, kattoo siinä hetken ja kysyy: "Tuliko ne laatikot jo petsattua?" vastasin rehellisesti, että ei tullu ei, koska en tienny mitä petsiä niihin piti käyttää. Sitten se vaan sano, että "kysyminenhän on tietysti kiellettyä.." (sarkastisella äänensävyllä tietenkin)

Kysyminen on hyvin vaikeeta jos ohjaaja on ensin teillä tietämättömillä ja sitten kun se on paikalla niin mä olen tiedottomana siitä painamassa hommia toisella puolella rakennusta.

No mä en jaksanu hirveesti kiinnittää huomioo siihen ja jatkoin työntekoa kovaa tahtiani siinä ja sitten vielä päivän lopuks kun kokoonnuttiin yhteiseen tilaan ni nää sano, että on muutama juttu ennen kotiinpääsyä. "Ensin se, että älkää olko myöhässä! Ja toisena, jos teillä on pajan puolella omia töitä ja talon omia töitä, niin talon omat työt tehdään ennen omia!"

Joo, siis kyllähän mä ymmärrän mitä mulle sanotaan, ja osaan toteuttaa sitten sen mukaan mitä kykenen, mutta ilman petsiä on vaikea petsata.

Terveisin,
Työhönsä pikkuhiljaa kyllästyvä Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)