2. toukokuuta 2009

Vähemmän hauska lauantai

Tänään heräsin ensimmäisen kerran joskus 6 aikaan aamulla, kävin keittiössä ja vessassa ja menin jatkamaan unia.

Sitten mä heräsin joskus 12-13 aikaan ja kattosin ulos ku aurinko paisto niin kivasti ja aattelin, että tästä jos jostain tulee kiva päivä. Ajatuksena oli kävästä ostamassa jotain mässyä tai jotain ja sit vaan löhötä ja tsiikailla telkkaria tai leffoja.

Kävin mä Lidlistä hakemassa vähän mässättävää, mut sit taas ei ollu yhtään löhöily fiilis. Olis vaan tahtonu mennä pihalle tekee jotain, vaikka ihan vaan kävelemään, mut sit sitäkään ei saanu jostain syystä aikaseks.

Tälläset pitkät, turhalta tuntuvat päivät saa mut miettimään liikaa asioita. Mietin tässä jokunen aika sitten kariutunutta suhdetta ja sit fiilikset laski taas ihan liian alas. Oikeestaan ne laski todella alas vasta äsken kun kyseinen ihminen soitti mulle - olin siis koittanut soittaa sille aikasemmin, mut eipä tuo vastannut. Puhelu oli niin sekava.

Se mikä veti mun fiiliksen alas ni oli se, että ne oli bilettämässä siellä ja siihen liitty semmonen, että mut pyydettiin sinne mukaan sillon kun vielä oltiin yhdessä. Tuli taas niin turha olo, vaikka oon koittanut yrittää unohtaa.. Se vaan ei käy niin helposti..

Tunteet tuntuu kyllä tällä hetkellä taas niin turhilta, mutta eihän se ole ensimmäinen kerta.

Terveisin,
Alakuloinen Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)