16. joulukuuta 2016

Kuudestoista | Imuri?

Tänään ei taas kokkailla. Ruokaa on niin paljon, että riittäis vaikka koko komppanialle. Toivottavasti kukaan ei odottanut mitään reseptiä tälle päivälle. Mitähän me sit tänään tungetaan tähän luukkuun?

En oikeesti keksi yhtään mitään. Mulla lyö pää tällä hetkellä täysin tyhjää ja mietin vaan, et miten selviin tän päivän yli. Haluisin lähtee pelaamaan bilistä, mutta kukaan ei lähde mun kanssa.


Hei, muistin! Mä ostin eilen imurin. Alkuperänen suunnitelma oli lähteä ostamaan Eiralle joululahjaa, mutta päädyin ostamaan imurin (vanha rikki). Ensin ajattelin, että se vois olla joululahja, koska Eira tykkää imuroinnista. Mut sit mä ajattelin vähän enemmän ja päädyin siihen, että mä ostan sen muuten vaan. Imuri on yhteiseen käyttöön yhteiseen kotiin. Ei se voi olla henkilökohtainen joululahja.

Voitin tossa toissapäivänä pelikoneista 195 euroa, ni olihan siitä osa pakko pistää hyötykäyttöön. Löysin mä myös yhden osan Eiran oikeeseen joululahjaankin, mutta vielä pitäs keksiä siihen jotain. Tää vaatii vielä ainakin yhden reissun kaupungille.


Hmm, sainhan mä tänne pienen tarinan kirjotettua. Jatketaan sillä, että mä tulen vielä ennen joulua leipomaan lisää muffinsseja. En tiedä tulenko niistä enää kirjottamaan tänne, koska teen ne sillä ensimmäisellä reseptillä, mutta koristelen jouluiseksi - jos osaan - ja sit niistä tulee jouluherkkuja.

No joo, en haluu venyttää tätä, koska en selkeestikään saa päästäni tänään tarpeeks ulos.

Terveisin,
Tekko

1 kommentti:

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)