11. joulukuuta 2016

Yhdestoista | Tilaa ruokaa

Tänään ei kokata. Tänään ei tehdä mitään. Jokin kummallinen voima ajaa voimattomaksi. Päädyin siispä tänään seuraavanlaiseen ratkaisuun, johon

Tarvitset
Nettiyhteyden
Tietämyksen oman olinpaikkasi osoitteesta

Ihan ensimmäisenä käynnistetään selain. Kirjoitetaan osoitepalkkiin pizza-online.fi tai pizzaonline.fi, kumpikin ohjaa sut oikeelle sivustolle. Sit on ihan ok jos sulla on käyttäjätili luotuna sinne, koska sit sun ei tarvitse aina kirjottaa kaikkia tietojasi uudelleen tilauksen yhteydessä.

Etsitään sieltä sitten se oma lemppari pizzeria ja mennään tutkimaan vähän, että mitä niillä on tarjota. Täällä meillä Hyvinkäällä parhaimmat kebabit tarjoaa Marian Pizza Grilli ja Kebab-niminen paikka. Parhaimmat pizzat saa ehkä Corner Pizza-nimisestä paikasta. Ja jos meette johonkin paikan päälle, ni ehdottomasti Kalar Ravintola - paras asiakaspalvelu ja myös hyvät ruuat. Oho, karkas sivuraiteelle.

Eli siis haetaan sieltä Marian Pizza Grilli ja Kebab ja pistetään sieltä kebabbia tilaukseen. Jos sulla oli se käyttäjätunnus tonne Pizza-Onlineen, niin sit sun ei tarvii täyttää sun yhteystietoja, mutta jos ei ole, niin täytä ne ensin. Ja jos et ole kotona, niin laita siihen senhetkisen olinpaikkasi osoite. Sit odotellaan (ei tarvinnut odotella edes pitkään). Ruoka tulee kotiovelle ja voit vaan mennä kippuralle sohvan nurkkaan ja ahtaa sitä ravintoa naamariisi.


Sitten kun oot saanut annoksen syötyä ni voit miettiä, että mitähän ihmettä sitä tänään blogiin kirjottaisi. Ainakin siis jos olet minä. Mut todennäköisesti et ole. Koska minä olen minä.


Joo, pahoittelen. Tää oli tämmönen. Tänään ei pysty. Tiedättehän jälkitaudin..

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)