9. joulukuuta 2016

Yhdeksäs | Uusintaottelu muffinien kanssa

Mulla jäi nyt niin pahasti ne muffinit hautumaan mun päähän, että oli ihan pakko kokeilla uudestaan. En rupee sitä reseptiä tässä uudelleen käymään läpi, koska tää on siis ihan samalla reseptillä tehty, mutta kokeiltiin vähän vaihtaa suklaata.

Tällä kertaa ei ollu muka niin kiire kun viimeksi, koska Eira autto mua. Kyl mä silti hirveessä hopussa jotenkin työskentelin.

Viime reseptiin siis semmonen muutos, että 100 g taloussuklaata ja 100 valkosuklaata paloina korvataan 200 g Omar-suklaakarkeilla. Eli siis ne palaset mitkä tulee siihen taikinaan. Muuten ohje on sama kun tässä.


Suosittelen ehkä pistämään ne vielä pienemmiksi paloiksi kun itse. Noi palaset korvaa aika hyvän määrän taikinaa niistä muffini-muoteista ja en sit tiedä onko se kovin hyvä asia.


Kattokaas nyt mikä keko niitä meni sinne sekaan. No, toivotaan, että ne löytää paikkansa tuolta muffinista hyvinä sattumina. Toi ruvetaan sit annostelemaan niihin muotteihin. Ja koska meillä on vieläkin näitä pieniä, niin meillä meni noin ruokalusikallinen yhteen muottiin.


Ja kuten tästäkin kuvasta voitte huomata, niin kyllä ne kimpaleet näkyy aika hyvin.


Siinä on osa valmiista. Täytyy sanoa, että ne missä oli noita kimpaleita vähän pinnalla, niin ne vähän kärtsäs. Mutta kyllä suurin osa onnistu ihan hyvin.

Seuraavaks mun oli ihan pakko kokeilla vielä jotain uutta. Mä otin lisää noita Omar-suklaakarkkeja ja laitoin niitä vesihauteeseen (tai mikä lie nimeltään), että saan valioyksilöiden päälle vähän koristetta. Se oli ehkä virhe.


Noi ei meinaan meinannu sulaa. Ehkä se on toi sisältö vähän erilaista kun suklaa ja ei sen takia sulanut. Mutta hei, pitkän hämmentämisen jälkeen mä sain kun sainkin tosta muutamaan muffiniin kuorrutetta.


Mulla on omat pelkoni siitä, että noi on aivan liian makeita, mutta en voi olla vielä varma. Mä en maista noita nyt. Mä haluun aamukahvin kanssa kokeilla, koska sillon muffini toimii parhaiten.

Tässä siis tän päivän jutut. Tänään ei kokkailtu ruokaa, koska me käytiin Riihimäen Buffassa syömässä. Oli hirvee nälkä ja kotiin oli hirveä matka. Ja koska täysi hinta piti maksaa niin pitihän se syödä melkein tyhjäksi.


Se olkoon päivän viimeinen kuva. Hyvää yhdeksännen päivän jatkoa!

Terveisin,
Tekko

1 kommentti:

  1. On kyllä hyvän näkösiä muffineja niinkun ne edellisetkin nam

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)