20. kesäkuuta 2021

Tavoitteeseen päässyt pyöräukko

Mä olen aika poikki, uskokaa tai älkää. Ensinnäkin heräsin tänään totuttua aikasemmin ja sitten tuli vielä tehtyä vähän runsaampi pyörälenkki.

Toisaalta mua ärsyttää kovasti, että mun unirytmi on päässyt siihen, että nukahdan joskus 00-02 aikaan ja heräilen vasta joskus 10 jälkeen. Siinä on nähkääs kerennyt mennä paljon hyvää päivää jo hukkaan. Kappas, nukunkin yllättävän paljon lopulta.. 


Päivän kuvan pariin äkkiä, koska mä haluan mahdollisimman nopeasti vaaka-asentoon. Istuin nimittäin melkein 3 tuntia pyörän päällä ja voi olla, että nyt on aika mahdottoman moni lihas kovin väsynyt.

Mä lähdin tänään liikkeelle periaatteella, että "jos se 20 km tulee tänään, niin ihan jees". Matkaa kertyi kumminkin se 30 km! Se tuli niin lähelle, että mun oli pakko pinnistää vielä melkein pari kilometriä, että ei jää vahingossakaan vajaaksi.

Meiän vauhti ei ollut tänään kovinkaan päätä huumaava, se täytyy todeta. Jouni oli just ollut kipeenä ja.. No okei, minä siellä etunenässä hidastelin. Ja olihan ne reittivalinnatkin vähän semmosia, että ei siellä uskaltanut kiitää. Katsotaas vähän mitä toi älypääkello osaa meille retkestä kertoa. No, matkaa kertyi pakottamalla se 30,02 km. Aikaa meni hurjat 2 tuntia, 54 minuuttia ja 52 sekuntia, huh. Kaloreita kelloni mukaan poltin 1306.

Tota voi jo mun mittapuulla sanoa erittäin hyväksi lenkiksi. No okei, aikaa meni ihan liikaa, koska hyvällä tahdilla tohon ois mennyt 6 kertaa 25 minuuttia, eli.. Öö.. 150 minuuttia, eli 2 ja puoli tuntia. No, itseasiassa ei toi meiän aika lopulta ihan mahottoman surkea ollutkaan. Vaikka toki siis toi 5 km / 25 minuuttia ei ehkä ole mikään semmonen perus keskinopeus, mutta se on mulle jonkinlainen keskinopeus. Olen tyytyväinen, se on kai pääasia.

Ja hei, mun pitänee nyt tosiaan keksiä joku uusi tavote, koska toi 30 km pyörällä tuli saavutettua.. En uskalla vielä asettaa rimaa sinne 40 kilometriin, mutta jos nostaisi viidellä? Olisiko seuraavaksi tähtäimessä 35 km? Ehkä?

Auts! Tuli tosta tavotteesta mieleen, että paljonkohan olen nyt viimeisten 7 päivän aikana polkenut.. Ei olis pitänyt katsoa, koska nyt harmittaa. Se meinaan näyttää 98,6 km! 1,4 km jos olisin vielä mennyt.. Argh! Toisaalta siinäkin voisi olla tavottelemista, että saisi viikossa poljettua sen 100 km yhteensä.. No, jään makustelemaan.


Vähän ehkä harmittaa tää, että kesäkuuputki menee tämmöseks pyörälenkkien päivittelyksi, mutta eikai sille voi mitään? Sitä tässä nyt on tullut harrastettua, ja se jää aina päälimmäiseksi mieleen kun tulee tänne iltasella kirjottelemaan. Yleensä pyrin sen pyöräilyn tossa otsikossa jotenkin mainitsemaan, jotta ihmiset joita ei mun lenkkeily kiinnosta, osaa olla avaamatta linkkiä, tai ainakin olematta lukematta. Olipas typerä, avaamatta, olematta ja lukematta. Ehkä yksi -matta olisi riittänyt.

Ja nyt ei mulla muuta.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)