24. kesäkuuta 2021

Kuvaamisen unohtanut risteilijä

Tänään lähettiin käymään risteilyllä. Mä en kyllä hirveesti kannata tähän maailman aikaan tota ulkomaanmatkailua, tai oikeestaan muutakaan matkailua, mutta jos kerta rajoja ei osata pitää kiinni, niin kai mäkin voin vähän "hyödyntää" sitä. Mä oon siis ihan rehellisesti sitä mieltä, että kaikki matkustaminen pitäisi nyt jättää pois, tai edes tosi minimiin. Kenenkään ei tarvitsisi hakea tai viedä uusia tai vanhojakaan variantteja mihinkään.

Ja kun ihmiset on mitä ne on.. Siis uskomattomia urpoja. Jos sä itse haluat noudattaa noita suosituksia, niin aina löytyy joku jolla on sen verran tyhjää huipulla, että ei noudata mitään ja tulee ihan iholle. Se hetki kun laivasta noustaan ulos.. Siihen pitäisi saada oikeesti joku sitä meininkiä vahtimaan. Alkuun siellä osataan suurinpiirtein noudattaa niitä turvaetäisyyksiä, mutta kun portti aukee, niin millään ei ole mitään väliä ja kaikki juoksee päättömästi eteenpäin. Portin auettuako mikään tauti ei enää tartu ja leviä? En vaan ymmärrä tommosta käytöstä. Meistä "lampaistakaan" ei ole mitään hyötyä, kun muut hoitaa sen levittämisen todella, siis todella taidokkaasti.

Ei ollut tarkoitukseni puhua ihmisten tyhjäpäisyydestä, mutta joskus ärsyyntyminen vie mukanaan ja tulee vähän paasattua.


Oli tosiaan aikainen aamu tänään, koska siis piti herätä kuudelta. Okei, se olis ihan unelma aika aina herätä, koska siinä pääsisi nauttimaan koko päivästä.. Mutta mun tämänhetkisellä rytmillä toi oli aika aikainen herätys. Kerkesin mä kuitenkin ehkä sen maksimissaan 6 tuntia nukkumaan.

Aamukahvia naamioon ja itseasiassa aikainen aamupalakin.. En tiedä, mutta multa lähti taas käsistä toi paasto.. Sen verran tähän väliin aiheesta, että mä palaan paastoon 1.7. ja sen jälkeen se ei enää murru! Sitten kasvatetaan taas se itsehillintä ja tehdään paastosta taas elämäntapa.

Ja aika nopeasti aamupalan jälkeen tulikin lähtö kohti Helsinkiä. Helsingissä noustiin laivaan ja laivassa vaan oltiin. Maxin ensimmäinen risteily, mutta eipä Max siitä itse niinkään välittänyt. Vaikutti olevan päivä muiden joukossa, mutta vaan tosi huonoilla päikkäreillä.

Istuskeltiin, kierreltiin hieman kauppoja ja istuttiin. Syötiin buffetissa kallis aamiainen, ja koska se oli kallis, niin pitihän se sitten syödä koko rahan edestä.. Ähky oli oikein vahvasti läsnä. Onneksi oli edes hyvää ruokaa, niin ei tarvinnut tunkea itseään ähkyyn jollain kamalalla moskalla. Parasta siinä aamupalassa oli se monipuolisuus ja jos yksittäinen asia pitää valita, niin ehdottomasti joku semmonen naudan paahtopaisti.. Melkein tuli kuolaa suuhun kun rupesin edes ajattelemaan.. Huh, se oli herkkua.

Juhannusjuomat taxfreesta hankittiin, ja sitten istumaan palattiin. Korttiakin siinä pelattiin, ja energiajuomaa kiskottiin. Hieno riimi. Ainiin! Ostinhan mä muutakin! Eira toi mulle joskus joltain aikasemmalta risteilyltään semmosen maastokuvioisen To Be Police -merkkisen hajuvesipullon, tykkäsin siitä niin kovin, että ostin tältä risteilyltä uuden semmosen. Vanha oli jo kerennyt loppumaankin, joten tuli tarpeeseen. Ja juhannukseksi sikareita, vaniljasikareita. Mm, nam!


Päivän kuvan piti olla kuvakollaasi, mutta se ei sitä ole. Mulla oli taas suuret suunnitelmat, että kuvaan kaiken ja teen tosi hienon julkasun, mutta, no.. Tässä näette sen oikein hienon julkasun. Se on yksi kuva satamasta Viron puolella. Mun piti oikeesti kuvata aamupala buffetissa, pelikoneita ja ostoksiakin, mutta ei.. Yksi asia ensin unohtui ja loput annoin sitten unohtua ihan luvan kanssa. Sitten mulla oli vain tämä tämmöinen kuva, mutta onneksi se edes kertoo mitä tänään on tehty. Se se kai pääasia on.

Toki tätäkin voi taas yliajatella ja tulla enemmän surulliseksi, mutta ehkä annetaan asian vain olla. Sen verran sanon, että olisi pitänyt ottaa enemmän kuvia! Se oli kuitenkin Maxin ensimmäinen risteily. Olisi edes jäänyt kuvamuistoja.. No, toi oli pikaristeily ja nyt toivotaan, että maailmantilanne alkaisi jossain kohtaa helpottamaan ja päästäisiin tekemään pidempiä ja sisältörikkaampia matkoja.


Tälle päivälle on vielä annettava varoitus. Tämä voi olla täällä blogin puolella kesäkuuputken viimeinen merkintä. Voi toki olla myös niin, että huomenna aamusta kirjoitan jotain, mutta se ei ole varmaa. Huomenna me siis lähdetään puolen päivän maissa mökkeilemään! Sieltä tullaan sitten vasta sunnuntaina takaisin, joten tosta jää aika varmasti ainakin lauantai välistä. Voi olla, että sunnuntainakaan ei ehkä jaksa kirjoitella, mutta ei ainakaan tähdätä siihen. Olisi kyllä ihan kiva viettää semmonen suhteellisen sivistynyt juhannus.

Mutta Instagramin puolella yritän olla sitäkin aktiivisempi sitten! Tai no, vähintään se kuva per päivä. Toki olisi kivaa laittaa semmosia kivoja isompia julkaisuja, koska tää blogipuoli ei pääse toteutumaan, mutta ei stressata sitä nyt. Eihän? Tää on kivaa kun tää on kivaa.

Ja nyt ei mulla muuta.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)