8. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdeksas.

Ajattelin tänään kokeilla jotain outoa.
Tässä screenshot osasta päivän tekstiä,
ja varjostus. Kai sieltä erottaa kasin.
Tästä tuli tämmönen kotipäivä meikäläiselle. En kyenny mitenkään heräämään aamulla ajoissa, ja sen takia heräsin myöhässä. Tai no okei, vähän jälkeen kaheksan. Jos oisin noussu ja pyrkiny seuraavaan bussiin, oisin ollu koululla joskus 9 aikaan viimeistään. Ei ois ollu paha myöhästyminen edes.

Mut täytyy sanoa, että edellisyön tapahtumat kyllä anto hyvän syyn olla menemättä kouluun. En tiedä mistä se tuli, mutta yöllä iski ihan jumalaton närästyskohtaus päälle. Tuntui ku joku kääpiö olis istunu mun rinnan päällä. Sit se aina meni hetkeks ohi ja kohta taas uudestaan. Pengoin meiän kaapit, että löytäisin jotain närästyslääkettä. Löysin mä paketillisen jotain, mitkä oli makunsa perusteella menettäny vaikutuksensa jo. Siispä piti kärsiä.

Sit siinä joskus 4-5 aikaan aamuyöstä se meni ohi ja sain vihdoinkin unta palloon. Ja kyllä, tämä on närästystä. Oon kokenu aikasemminkin ton ja sillon se tuli tulisen ruuan jälkeen joskus pikkupoikana ku olin Artolla yökylässä. Ihan hillitön tuska. Nyt se tuli joko lauantain ryyppäämisestä (kaikkea sekaisin) tai sit vaan jostain ruoka-aineesta - en tiedä. Tuska vaan on aika sietämätön ja kyllä vaikeuttaa unensaantia.

Mut mitä tästä päivästä.. No, kattelin tänään kaikki The Joulukalenterin luukut tähän päivään saakka. Ai että miten loistavia ne vaan on. Olin kaiketi jonkinlaisessa horroksessa pitkälti koko päivän, mutta heräsin sit todellisuuteen ku ovikello soi. Hetken päästä soi puhelinkin. Villezka siellä pyrki ovesta sisään hakemaan juomiaan.

Tovi siinä rupateltiin niitä näitä ja sit Ville haasto mut lätkään. Ei voi muuta sanoa, kun että tässä matsissa oli taas sitä jotain. Aattelin olevani varma voittaja, kun olin melkein loppuun asti kolmen maalin johdossa. En muista oliko kyseessä viimeiset puolitoista minuuttia vai mitä, niin Ville alko yhtäkkiä pommittaa aivan huolella, ja tasotti tilanteen - mentiin jatkoajalle.

Jatkoajalla sain yhen erittäin loistavan paikan, jossa onnistuinkin. Voitto oli mun! Vaikka viimesen maalin sainkin, niin en kyl silti osaa jotenkin sanoa, että siin ottelussa oli voittajia tai häviäjiä.. Nyt vaan tsägäpaikka ratkasi. Niin tasaväkistä peliä ottelu oli kyllä lähes alkuminuuteilta loppuun asti.

Nyt tässä vaan istuskelen ja haaveilen nukkumaan pääsystä. Samalla toivoen, että ei tälle yölle mitään närästyksiä. Itseasiassa nyt käyn heittämässä jotain lämmintä päälle ja vien ton nelijalkaisen hännänheiluttajan pihalle.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)