11. joulukuuta 2014

Joulukuun yhdestoista.

Torstai.. Tänään alkoi pitkä viikonloppu (pe-su). Todennäkösesti tää viikonloppu painottuu vahvasti nukkumisen puolelle - tai ainakin olis tosi kiva nukkua vähän enempi. Jotenkin tuntuu, että vaikka toi nukkuminen on ollu tosi isossa roolissa tässä joulukuussa, niin silti tekis mieli vieläkin vaan nukkua.

En tiedä mistä tää väsymys johtuu, mutta eiköhän tää viikonloppu jotain entisiä univelkoja kuittaa.

Tänään heräsin ajoissa. Herätyskello soi ja olin melkein samantien pystyssä. Harvinaista multa. Aamukahvi naamaan ja kohti koulua.

Koulussa ensimmäinen tunti meni ihan hukkaan, mutta sit lähettiinkin jo uudelle työmaalle Mäntsälään. En mä siellä saanu hirveesti mitään aikaan, mut ehkä sit ensviikolla kun jatketaan. Sain mä kyllä syvän vekin sormeeni kun siihen osui kirves - omaa typeryyttä, ni piti opettajalle sanoa, että vekki tuli hiomapaperista (sori ku juksasin).

Mäntsälästä kun lähettiin ni sain kyydin tohon dösärille, mistä aamusin lähen. Himaovesta sisään ja suoraan perjantaipäikkäreille (joo, tänään on torstai, mutta kun viimenen koulupäivä tällä viikolla, ni siks ne on perjantaipäikkärit). Nukuin noin puoltoist tuntia. Sit ylös pehkusta ja käynnistin Minecraftin.

Siinä menikin sitte vähä pidempi tovi, ku oon löytäny Youtuben kautta yhen hauskan modin, ja sitä nyt oon vähän innostunu pelaamaan.

No onneks jossain vaiheessa kyllästyin pelaamaan ja muistin käyttää Nellan ulkona. Sit söin muutaman ruisleivän.

Nyt ei enää keksiny mitään tekemistä, ni rupesin kirjottelemaan tätä. Tän kun julkasen, ni käväsen parvekkeella ja sit rupeen jatkaa ton Youtuben parissa. Aattelin katella Spede Show-koostetta.

Mulla on hieman ikävä pankkikorttia. En oo päässy moneen päivään käymään kaupassa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)