5. joulukuuta 2014

Joulukuun viides.

Haha! Te varmaan luulitte jo, että mä olen unohtanut - no, todellisuudessa unohdinkin. Muistin tossa kun oltiin nukkumaan menossa, että "Ainii! Mun piti tehdä blogi!" Katottiin siinä sitten Posse loppuun ja Eira vissiin nukahti jossain välissä. Tilaisuuteni koitti!

Tää päivä meni jotenkin tosi nopeesti. Aamulla kouluun, koulussa jotain hommia ja kotiin. Oon tottunu siihen, että nukun aina perjantain koulupäivän jälkeen päikkärit, mutta tänään en kerenny. Arto ilmotti tulevansa kylään.

Pelattiin änäriä (NHL 14). Täytyy sanoa, että Arto yllätti mut täysin, koska ajattelin ensin nöyryyttäväni sitä siinä.. Ei se sit mennykkään ihan nöyryytykseks, vaan pelattiin tasaväkistä peliä ihan jatkoajalle asti ja vielä siitäkin rankkareihin. Rankkareilla onnistuin onneks yhessä maalissa ja voitin tiukan ottelun. Huh!

Sit käytiinkin pieni autolenkki ja kaupassa ostelemassa viimesiä tarpeita huomisia Eiran synttäribileitä varten.. Tai oikeestaan ei niinkään niitä, vaan Eiran matkaeväät, huomista syötävää yms.

Sit tultiin takasin himaan ja hetki oltiin vaan. Tai ainakin mä vaan olin. Sitte jossain vaiheessa tuli tekstiviesti, jossa pyydettiin ottamaan erä lätkää.. Koskinen ilmesty hetken päästä paikalle ja mun piti ottaa toinen änärimatsi saman päivän aikana - senkin voitin! Haha! Koskinen kruunas oman tappionsa vielä hienolla omalla maalilla. Ai että..

No, ei kai tässä taas tän enempiä. Oli pakko tulla kirjottamaan jotain, ettei hyvin alkanut putki katkea. Huomenna tää saattaa tulla suhteellisen ajoissa, koska illalla on muuta tekemistä - niistä kuulette kaiketi sunnuntaina.

Tosin voi olla, että jos en huomenna muista, niin putki katkeaa siihen. Voi myöskin olla, että jos huomenna muistan, niin sunnuntaina voi olla niin heikko olo, etten kykene. Tosin turha näitä on tässä spekuloida, sen näkee sitten.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)