20. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdeskymmenes.

Mulla ei tänäänkään ole mitään tapahtumaa kirjotettavaks tänne, joten joudun keksimään jotain muuta. Tänään kuitenkin vois saada aikaan tosiaan jotain vähän mielenkiintosempaa kun eilen. Eilinen nyt oli jotain todella turhaa, mutta pakkohan mun oli jotain tehdä.

Tänään aattelin esitellä teille yhen Youtube-sarjan, mitä oon nyt alkanu seuraamaan. Ja koska olen pitänyt siitä todella paljon, niin miksi en esittelisi sitä teille?

Sarja on nimeltään Cooking With Kasmir (Jook Joint - Youtube-kanava). Ruudussa palloilee Axl Smith ja Kasmir. Välillä mukana myös vieraita, joista yhtenä mainittakoon Eeddspeaks (Jakso, jossa Eetu vierailee), koska ilman tätä henkilöä en olis varmaan koskaan ite löytäny kyseistä sarjaa.

Vaikka mä ite tykkäänkin aika monista muistakin kokkailuohjelmista, ni silti tää on vaan ehdoton ykkönen nykyään. Kyllä tän sarjan rinnalla "kaikki kokkiohjelmat on paskoja".

Oon tän päivän, mitä nyt oon tässä ollu hereillä, ni kattellu noita aikasempii jaksoja, koska halusin kattoo ne kunnon maratonina. Toimii.

Jos mun kautta löytää ees yks tilaaja lisää tonne, ni olen onnistunut tekemään osuuteni kanavan kasvussa. Suosittelen suuresti, jos ei ihan perinteiset kokkailuohjelmat kiinnosta, vaan hyvät läpät ja hyvät vieraat. Sinne vaan kattelemaan!

Tähän päätän tämän päivän kirjoittamiseni, koska haluan pitää tän nyt simppelinä "mainoksena".

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)