23. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdeskymmeneskolmas.

Noniin, olen kotiuitunut tänne porukoille. Hetken tässä kattellu ku vanhemmat yrittää saada kotia joulukuntoon. Itse istuskellu sohvalla ja ihmetelly. Vein pahviroskat ja kävin hakemassa öljykynttilöitä kaupasta.

Mulla on hieman totuttelemista tähän näppäimistöön. Tää ottaa niin helposti nää kirjaimet ku pienesti painaa.. Oma näppäimistöhän on tunnetusti aina se paras. Siihen on tottunu.

En mä oikein tälle päivälle saa keksityksi mitään kirjotettavaa. Vaikka käytiinhän me tänään vaihtamassa se Eiran lämpöpeitto uuteen, koska se eilen ostamani oli rikki. Ette usko miten harmitti. Aattelin, et Eira pääsee heti kokeilemaan sitä ja nauttimaan sen tuottamasta lämmöstä, mutta pah.. Rikki. Onneks tää uus sitte toimi!

Sit käytiin Riihimäellä Hong Kongissa. Sanotaanko nyt vaikka näin, että ostettiin kaikenlaista n. 220 euron edestä. Huh huh! Onneks lopullinen hinta oli alle 90 euroa. Hienot alennukset siellä!

Nyt aattelin mennä tästä takasin tonne olohuoneeseen ja alkaa rauhottumaan huomista varten. Katotaan mitä mä huomenna osaan tänne kirjottaa!

Mutta miettikääpä sitä, että miten hyvin oon saanu tän putken pidettyä tänä vuonna! Ainuttakaan päivää en ole jättänyt väliin - vaikkakin välillä merkinnät on ollu suhteellisen turhia. Pääasia, että putki ei oo katkennu!

// Jouduin tekemään kotona tän ja huomisen merkinnän numerokuvat valmiiksi, ja ne on tosi nopeesti värkätyt. Ja kameraa mulla ei ole mukana, että en voi lisätä teidän mielenkiintoa kuvilla tänään, enkä huomennakaan.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)