16. joulukuuta 2014

Joulukuun kuudestoista.

Kuutisentoista päivää takana.
Tiistai.. Viikon toinen päivä. Melkein yhtä ärsyttävä kun maanantai, mutta luojan kiitos jo lähempänä viikonloppua. Ja lomaa!

Mitä mulla on tästä päivästä? No, eipä oikeestaan mitään. Yllätyittekö? Aamulla kymppiin kouluun, siitä Mäntsälään työmaalle. Siellä hetki duunia ja himaan. Nukahdin paluumatkalla autoon.

Meinasin jatkaa unia kotona vielä hetken, mut en sit enää viittinykkään. Yritin kysellä Ville(zka)ä mukaan Willaan, mutta ei se suostunut. Se oli kuulema nukkumassa päikkäreitä - en tiedä herätinkö, vai oliko se vasta menossa uinumaan.. Se jääköön arvoitukseksi.

Tässä illemmalla broidin vaimo ja niitten poikanen tuli käväseen meillä kylässä. Juotiin teetä, syötiin pullaa ja suklaakakkua(?).  Sit meikäläinen kiehautti viel vähän glögiäkin.

Tää päivä on jotenki niin nopeesti lipunu ohi vaan. Ei siitä oo oikein sen enempiä kerrottavaa.

Itseasiassa sen verran vielä, että oli jotenkin mukavaa keskustella luokkalaisen kanssa mun eilisestä blogimerkinnästä. Ehkä ainut henkilö, joka tätä jotenkin seuraa ja vielä keskustelee välillä asioista mistä oon kirjottanu. Ihan hauskaa vaihtelua.

Tämä Tekon elämään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Tekkoa laittamalla kommentin.

Terveisin,
Tekko

// Luulitte taas et unohtaisin, mutta muistin mä viime hetkillä. Huh! Pelastin putkeni.

2 kommenttia:

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)