1. joulukuuta 2014

Joulukuun ensimmäinen.

Näissä kuvissa ei todennäköisesti
tule olemaan mitään järkeä.

Ne on vain koriste.
En tiedä kannattaako mun tänä vuonna edes alottaa, mutta alotan siitäkin huolimatta - ja osittain nimenomaan siitä syystä.

Eli siis jokavuotinen kokeilu, että jaksaako/kykeneekö Tekko kirjoittamaan (tekemään jotain muuta, josta ilmoitus tänne (mm. vlog)) 24 päivää putkeen? Ja mahdollisesti tekemään jotain fiksuakin jokaisena päivänä? Itseasiassa tän päivän fiksut jutskat.. No, ei niitä oikeestaan ole.

Heräsin eilen kello 13 jälkeen. Sen jälkeen en nukkunu ennen ku tänään kello 14 jälkeen. heräsin sit siitä noin kolme tuntia eteenpäin, joten siinä meni iso osa päivää hukkaan. Ja koulussa nyt ei tapahtunu mitään mainittavan arvosta, koska liikaa valvottuja tunteja takana ja liikaa aivotyöskentelyä vaativa tehtävä. Ei ihan napannu.

Jos teillä on jotain ideoita tän vuoden 24 päivän blogiputkeen, niin ehdotuksia tänne tai Facebook-ryhmään. Mitä te tahtoisitte mun tekevän? Videoblogia? Haasteita? Kaikkea saa ehdotella ja toteuttelen niitä sit oman kokeiluhalun rajoissa. Ja tietenkin kaikkia hyvän maun rajoja kunnioittaen.

Tämä nyt oli vain tämmöinen ilmoitusblogi lähinnä, koska tänään ei ole oikein tosiaan tapahtunu mitään blogissa mainittavan arvosta.

Terveisin,
Tekko

p.s. Nyt OIKEESTI niitä kommentteja, tai en lähe tähän leikkiin. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)