17. joulukuuta 2014

Joulukuun seitsemästoista.

Sain tänään mielenkiintoisen sähköpostin Spotifyltä. Ne oli listannu mun tän vuoden kuunnelluimmat kappaleet ja tehny niistä hienon esittelyn. Nyt mä ajattelin vähän esitellä sitä listaa teille, koska musta se oli ainakin kovinkin mielenkiintoista.

Siitä ilmeni ainakin yksi aika yllättävä tieto.

Kaikista soittolistoista eniten kuuntelin listaa, joka on: Finnish hip hop (64%).
Toisena tuli paljon pienemmillä prosenteilla Finnish pop (11%).

// Tästä mä en yllättynyt yhtään. Aina ku ite käytin mun Spotifyä, niin kyllä se oli aina toi finnish hip hop-soittolista mikä sieltä laitettiin pyörimään. Sieltä vaan tulee niin mun korville sopivaa musiikkia. Toi finnish popkaan ei yllättänyt, koska jos tekee mieli fiilistellä jotain, ni kyl se on sillon suomalainen poppi. Tietyllä varauksella.

Kuunnelluin artisti vuonna 2014: Juju.
Kuunnelluin albumi vuonna 2014: Matkalla kadotukseen.

// Tää oli vaan niin mahtava levy, ettei sitä voinut olla kuuntelematta. Toimi, ja toimii vieläkin. Sinällään ihmettelen, ettei Eira onnistunu sotkemaan tähän Kasmiria. Käytettiin nimittäin aika paljolti vaan mun tunnuksia. Nyt ku on molemmilla uudet koneet ni ehkä ei tuu mitään yllätyksiä ens vuoden listaan(kaan?).

Top 3-lista:
1. Nopsajalka - Lupaan olla
2. Aurora - Eilisen aurinko
3. Juju - Hullu

// Kuten näette.. Vaikka mä itsekin tykkään tosta "lupaan olla"-kappaleesta, ni en mä sitä kuitenkaan omasta mielestäni eniten soittanu. Tässä pääsi vaikuttamaan tää meiän yhen tilin yhteiskäyttö. Sijalla viisi olis ollu viel toinen Eiran suosikki: Kasmir - Vadelmavene. Hrr..

Vuodenaikojen suosikit:
Talvi: Pyhimys
Kevät: Juju
Kesä: Raappana
Syksy: Haloo Helsinki!

// Tässä mut yllätti täysin toi syksyn suosikki.. En muista ainakaan ite hirveesti kuunnelleeni Haloo Helsinki!ä? Tässä täytyy olla joku virhe, koska en muista ees, että Eira olis hirveesti popittanu kyseistä bändiä. Vaikka niillä muutama hyvä biisi on, niin ei tosiaan sijotu mun suosikkibändeihin. Raappana taas ei yllättäny yhtään kesäpaikalla.. Se on vaan niin kesämusaa!

Kuuntelin Spotifyä vuonna 2014, vain vaivaiset 170029 minuuttia.

// Nopeesti laskimella laskettuna minuutit tunteina n. 2833. Päivinä, jos oikein laskin, 118 päivää. Ei siispä kovin huono suoritus. Ainakaan omasta mielestä. Mut tää seuraava tilasto on niin yllättävä.

Korvani oli ahkerimmassa käytössä:
Perjantaisin, keskimäärin 2 tuntia.

// Mitä olisikaan perjantai ja bileet ilman musiikkia? Ne on aika usein menny muistaakseni just silleen, et ensin ollaan annettu Spotifyn lauleskella ja sit jossain vaiheessa joku on keksiny Youtuben ja omat suosikkinsa. Tämä oli niin selvä.

Toivottavasti tästä sai jotain selvää. Olen kovin väsynyt. Ihan näillä näppäimillä nukkumaan. Ensin pitää jaksaa vielä väsätä tähän se päivän numerokuva. Teille se tosin näkyy ensimmäisenä, niin tämä tieto on täällä lopussa aika turha.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)