3. joulukuuta 2014

Joulukuun kolmas.

Tässä kuvassa ripaus Willaa.
Tänään mä en todennäköisesti enää illalla jaksaisi, joten toteutan tän nyt tähän aikaan. Loppupäivästä tuskin tulen tekemään mitään maailmaa mullistavaa.

Suhteellisen rankka päivä takana. Ensin kahdeksaks kouluun, siitä Riihimäelle tekemään yhtä omakotitaloa loppuun - tai siis maalaamaan viimeisiä seiniä valmiiksi. No siellä oli ihan rentouttavaa työskennellä, koska ei ollu mitää hirveetä painetta saada heti valmiiksi, vaikka periaatteessa olis pitäny. Ei me semmosesta jakseta stressata. Huomenna on päivä uus ja päästään sit todennäköisesti jatkamaan sitä ja todennäkösesti saadaan se myös valmiiksi. Mutta huom! Todennäköisesti.

Koulun jälkeen lähettii sit parin luokkalaisen kanssa pyörimään Willaan - se oli virhe. Vaikka mun oli tarkotus nyt keksiä ja ostaa Eiralle synttärilahja, niin en saanut sitä aikaiseksi. Oon päässäni asettanu siihen liian isot kriteerit ja siks en oikein osaa edes kattoa mitään. Tosin, sillä alkaa olemaan jo kiire.

En tosiaan muistanu miten raskasta on kävellä pitkin poikin kauppakeskusta, vaikka viime kerrasta ei ole edes kauaa aikaa. Tosin, sillon lähettiin lyhyemmän koulupäivän jälkeen, eikä ollu noi jäbät mukana. Nyt oli raskasta. Jalat ja selkä huutaa kilpaa. Ehkä pitäs vaan tehä noin useemmin, ni ei tulis aina kaikkee.

Se fiilis kun pääs kierroksen jälkeen bussiin istumaan ja sai laittaa musat korville.. Ai että. Se se vasta rentouttavaa olikin!

Eipä mulla tähän tänään taas muuta. Ideoita tän mun "joulukalenterin" jatkolle saa edelleenkin laittaa. Kiinnostaako teitä lukea mun päivän tapahtumat 24 päivän ajan, vai haluutteko jotain extraa? Kertokaa - nyt jos koskaan on hyvä aika vaikuttaa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)