9. joulukuuta 2014

Joulukuun yhdeksäs.

Tosi laiska tämmönen pikanen ysi..
Tää oli jo toinen kerta kun kerkesin sammuttaa koneen ja vasta sen jälkeen muistin, että ainii.. Velvollisuudet pitää hoitaa. En oikein edes tiedä miksi, mutta nyt se on muodostunut vain pakonomaiseksi tavaksi. Vaikka sen unohtaa, niin se on silti pakko muistaa.

Ei mulla kyllä taas tälle päivälle ole oikein mitään tapahtumaa. Heräsin todella ajoissa ja olin koululla todella ajoissa. Laiska kun ei jaksa kävellä, ni piti mennä aikasemmalla bussilla, että pääs koko matkan bussilla kouluun asti. Ne on nää kympin aamut vähän tälläsiä. Ysin dösällä kun menee, niin asemalta jatkaa seuraava linja oikeeseen paikkaan. Taas jos menee puol kympin dösään, niin asemalta ei enää lähekkään oikeaa bussia oikeeseen osotteeseen.. Ja joutuisi kävelemään.

Mä en oikeestaan osaa ees nauttia nykyään mistään kympin aamuista. Mä en tykkää sinällään nukkua pitkään jos on koulupäivä kyseessä. Mitä nopeemmin sinne pääsee, sitä nopeemmin se on ohi. Siinä on mun tapa ajatella tätä asiaa.

Koulusta lähettiin taas Riihimäelle työmaalle.. Kylmään ulkoilmaan pesemään jääkylmällä vedellä lattioita, hrr.. Siellä sit iski kauhee päänsärkykin ja ärsytys. Päästiin takasin kouluun jossain vaiheessa. Saattaa olla, että nukahdin hetkeks pukuhuoneeseen.

Sit pestiin pikasesti parit telat ja pensselit ja lähettiin kotiin.

Kotona.. No, oon vaan ollu. Youtube on pyörittäny kovalla vauhilla yhtä Minecraft-sarjaa. Ihan mielenkiintonen, vaikkakin suhteellisen tylsiähän ne on sinällään kaikki.. No, kyllä sen parissa ajan saa kulumaan.

Nyt täs on menny jo toista tuntia ku oon toivonu pääseväni nukkumaan. Siks sammutin koneenkin tässä äsken, ja vaelsin makuuhuoneeseen.. Vaan kun taas muistin sammuttaneeni koneen ja unohtaneeni jotakin.. Voitte arvata mitä tein.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)