12. joulukuuta 2017

12. | Kahdestoistako?


Tänään ei oo taas mitään asiaa mulla. Ruokaakaan ei tarvitse laittaa kun tosissaan on tota pizzaa nyt vielä muutamalle päivälle.


Äsken katoin ton The Walking Dead -sarjan kahdeksannen kauden puolivälin finaalin. Vai miksi sitä ikinä pitäisikään kutsua? Täytyy sanoa, että yllättävä käänne, todella yllättävä. Melkein olisin voinut kyyneleen tirauttaa, mutta kun en osaa.

Toi sarja osaa kyllä olla semmonen, ettei kyllä voi koskaan arvata mitä tapahtuu. Okei, jotkut päätökset sarjassa perustuu sarjakuviin, mutta kyllä siihen on luotu ihan omiakin juonenkäänteitä ja ne yllättää aina. Voi että..


Nyt varmaan pitäis taas keksiä jotain muuta katottavaa, koska tota ei nyt tule taas vähään aikaan. Pitänee kaivaa esille lista sarjoista, joita mulle on suositeltu. Netflix on vaan todella ilkeä siinä tapauksessa, jos tahtoo katsoa sarjoja.

"No, katsompas tämän jakson.." Jakso loppuu ja ajatuksena on vaan, että "No, katsompas vielä ton toisenkin jakson.."

Monet kerrat menny kyllä tuotantokausiakin putkeen, lopettanut vasta kun on oikeesti alkanut väsyttää, tai oon nukahtanut. Et periaatteessa en haluais semmosta pirua niskaan tälleen joulukuussa, mutta jotainhan sitä on ihmisen tehtävä. Tai no, olisihan sitä paljon kaikkea muutakin mitä pitäisi tehdä..

No en tiedä.


Kuitenkin, tämä oli vain tämmöinen pätkä. Pidetään putkea yllä, vaikka asiaa ei olisikaan. Siitä on täydellinen joulukalenteri tehty.

Iloista joulun odotusta,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)