13. joulukuuta 2017

13. | Kolmastoistako?

Nyt mun täytyy varmaan vihdoinkin ottaa itseäni oikeesti niskasta kiinni. Puoliväli on ohitettu joulukalenterissa ja mä olen vasta yhden ruoka-aiheisen merkinnän saanut aikaan. Jestas. Mä haluisin niitä paljon enemmän. Varsinkin ne kaikki jouluruokahaasteet kiinnostaa mua niin paljon.

Mutta mulla on tekosyitä, aina. Nyt mä en oo nukkunu hyvin, tai ainakaan oikeeseen aikaan. Meiän lähikauppa on kallis ja haluisin Prismaan, joka on noin 3 kilometrin päässä. Käytiin tänään Prismassa autolla, mutta en mä osannu toimia ilman suunnitelmaa.

Tää on nyt jotenkin tosi hankalaa.


Jouluoluiden maistelua olen myös miettinyt, mutta on löytynyt todella huonot valikoimat täältä Riihimäeltä. Mä haluisin, että ne on oikeesti jotenkin joulusia, eikä vaan etiketti ole vaihdettu jouluiseksi. Ja että mä löytäisin tämmösiä, mun pitäis mennä yksin kauppaan ja tutkia ihan ajan kanssa.

Piparkakkutalon valmistaminenkin oli yks niistä asioista, joihin haluaisin tänä vuonna paneutua. Missä se on? Siihenkin löytyisi kaupasta kaikenlaisia mahdollisuuksia, mutta minä en vaan osaa tarttua.


No, mutta nyt taas tiedostan oman ongelmani ja osaan mahdollisesti lähteä tästä vaan ylöspäin. Laiskottelu vois loppua viimeistään nyt ja saatais vielä ihan hyvä loppupätkä joulukalenteriin. Jos nyt lupaan tänne näin, niin toivottavasti mun pää ottaa lupauksen tosissaan.

Huh mikä selittelijä. Melkein menee jo Uuno Turhapurosta.

Iloista joulun odotusta,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)