1. joulukuuta 2017

1. | Ensimmäinenkö?

Tän vuoden blogijoulukalenteriin mulla ei ole mitään kaavaa kehitettynä. Mulla on ollut tässä aikaa suunnitella ja stressata tätä vaikka kuinka kauan, mutta mitään tajunnanräjäyttävää ei ole syntynyt.

Pidän tän tänä vuonna vaan 24 päivän blogiputkena. Sekalaista tekstiä, mahdollisesti ruoanlaittojuttuja ja ehkä jotain grafiikkaa? Ihan sillä periaatteella, että miltä milloinkin tuntuu. Jos teillä arvon lukijat on ideoita, niin otan niitä mielihyvin vastaan.


Tää päivä kiteytettynä: Mun paja-aika loppui.

Luultavasti jouluun asti pidän jonkinlaista "helppoa elämää" yllä ja viimeistään vuodenvaihteessa aloitan rankan duunipaikkojen seulonnan – vaikkakin aion käydä kyllä avoimet työpaikat läpi myös tämän ns. "helpon elämän" aikana.


Tän päivän kalenterin salaisuus on siinä, että suunnittelen tälle joulukalenterille kansikuvateeman. Sen te olette kyllä jo huomanneet kun luette tätä, mutta jokatapauksessa; se on se, minkä eteen ponnistelin tänään.
Tämä on se idea tosiaan. Auennut luukku, josta näkyy päivään liittyvä/liittyviä asioita. Idea on viime vuodelta kylläkin, mutta pienellä kasvojenkohotuksella. Oranssi kun on jostain syystä vallannut mun blogin värimaailman, niin jatketaan sillä siitäkin huolimatta.

En tiedä meneekö noi varjot ihan oikein, koska mä en oo koskaan oppinut hahmottamaan varjoja ja valoja. Mä en vaan ymmärrä, että miten se voi olla mulle niin vaikea asia oppia? No, ehkä mä vielä joskus.

Tää tulee olemaan sinällään mulle taas uuden opiskelua, kun pitää miettiä miten saa asiat "kurkkaamaan" tuolta luukusta. Pitää oppia hahmottaa asioita vähän erilailla.


Jos teillä on jotain toivetta huomiselle luukulle, niin otan avosylein tosiaan vastaan. Jätetään tää nyt tältä päivältä ja palaillaan huomenna.

Iloista joulun odotusta,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Ruoan laitto jutut on aina jees niitä täällä päässä odotellessa :) Ootko koskaan kokeillu tehdä jotain jouluruokia itse? Siinähän ois joksin päiviks ideaa? Viimevuoden kalenteri oli kiva kun laitoit niitä ruoka juttui :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, oon jotenkin onnistunut hukkaamaan täältä ton vastaa kommenttiin kohdan. No, jokatapauksessa:

    Ruoanlaittoa pyydetty, joten sitä kyllä tulee kunhan saan aikaiseksi.

    Jouluruokia, hmm, en oo kyllä koskaan itse osallistunut niiden tekoon. Se vois olla kyllä ihan mukavankaltainen haaste ja siin vois itekkin oppia jotain uutta.

    Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)