7. joulukuuta 2017

7. | Seitsemäskö?

Viikko joulukuuta ja blogiputkea takana. Tänään on Eiran syntymäpäivä. Hyvää synttäriä Eira, vielä tätäkin kautta!

Se mun eilinen hölmö ajatus siinä lahjan paketoinnissa.. No, tässä se tulee:


Mä alotin mun mielestä ihan hyvin sen paketoinnin, kyllä vaan, mutta sitten mulle tuli isoja ongelmia taittamisessa. Mä en tajua miten se voi olla mulle niin vaikea asia. Tein paketista sitten hassun muotoisen, hämätäkseni. Mitä te oikein kuvittelitte tuolla olevan? Ei, se ei ollut mikään pullo, eikä mikään koriste-esine.

Sehän on ihan selvä: Siellä oli 6 kpl "Taika Espressovati 11 cm musta". Olipas niillä jännä nimi, selvisi vihdoin kun kaivoin hieman informaatiota internetistä. Ettepäs olisi arvanneet kuitenkaan.
Ehkä hauskin asia ikinä on se, kun saa paketoida lahjat muistuttamaan jotain aivan muuta.


Sitten tälle päivälle voisi vielä lisätä kuvan noista eilisistä leipomuksista, koska en jaksa nyt oikein edes kirjoittaa. Nukuin sen verran hyvät päikkärit taas, että oon ihan väsynyt.


Voileipäkakku oli kyllä taas niin mahtavaa, että siitä menikin ensimmäisten vieraiden aikaan jo noin puolet. Ja mutakakku, ai että, vaikka se ei ihan ehkä täysin onnistunutkaan, niin se oli hyvää! Siihen kun vähän lorautti vaniljakastiketta päälle ja pisti maistellen, niin kyllä se vaan toimii. Nam!


Hyvät lukijaihmiset, mä en uskalla nyt enää lähteä lupailemaan, että "silloin tulee sitä ja tällöin tätä". Mä oon jotenkin tosi laiska ollu ku oon nukkunut niin ihmeellisesti, että en osaa selkeestikään suunnitella tätä kalenteria päivääkään eteenpäin.

Asioita tulee omalla painollaan ja siihen on nyt tyydyttävä.

Iloista joulun odotusta,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Juu eipä tullut ensimmäisenä mieleen että siellä lautasia olisi. Pullo itselle tuli mieleen hyvin hämätty

    VastaaPoista
  2. Katoin ensin että miks oot paketoinu kinkun..

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)