8. joulukuuta 2021

8. Vaatehuoneen remontista jaarittelua


Mä sanoin Eiralle eilen tai toissapäivänä, että joulun jälkeen joskus tammikuussa alan remontoimaan meidän vaatehuonetta. No, aloin remontoimaan sitä tänään. Saamattomuus ei voittanutkaan tällä kertaa. Mä oon vähä semmonen ihminen, että mä tarvitsen jonkinlaisen innostumisen siihen, että saan jotain aikaan nopeasti. Tällä kertaa innostukseen riitti se, että haluan saada ton vaatehuoneen näyttämään kivalta. Tai mikä tärkeintä, niin haluan saada kaiken sen sisältämän potentiaalin käyttöön.

Toi on tommonen ahdas koppi, koska vaatehuoneet yleensä tuppaa sellaisia olemaan. Siellä on ollut, hmm.. No, jonkin verran hyllytilaa, eikä se sikäli nyt muutu vielä mihinkään suuntaan, mutta järkeistän hieman hyllyjen asettelua. Ja maalaan tosiaan seinät. Vaaleansinisestä ihan maalarinvalkoiseen. Haluan siitä siis semmosen tilan, että kaikki mahdolliset paikat saa täyteen säilytettävää tavaraa. Siellä ei muuten mitenkään aikaa vietetä, sieltä vaan haetaan asioita, joten miksi se ei voisi toimia vielä paremmin säilytyspaikkana? Niinpä, voihan se, kunhan vaan tarttuu toimeen.

Jossain vaiheessa mulla oli ajatus, että remontoin tosta vaatehuoneesta tietokoneelleni paikan.. Se ei ole salaisuus, että me joskus halutaan lisää lapsia, joten tarvitsee varmasti joskus tämä vierashuonekin jalostaa lapsen huoneeksi. Silloin mulla ei ole paikkaa mun tietokoneelle, eikä mun vitriinille. Ne olisi ehkä kivasti saanut mahdutettua tonne vaatehuoneeseen, mutta nyt toisaalta ajattelen, että ehkä se säilytystila on ton kopin ensisijainen käyttötarkoitus. Tietokoneelle pitänee koittaa miettiä sitten joku toinen paikka.. Vaikka potentiaaliset paikat on kyllä kovin vähissä. Ellen sitten jotenkin onnistu tässä salaa suunnittelemaan tonne vaatehuoneeseen paikkaa, johon tietokoneeni joskus mahdollisesti saisin tilanteen niin vaatiessa mahdutettua.. Jos jätänkin hyllyjen alle kuitenkin vielä pöydän mentävän aukon? Hmm..

Vaikka meillä on täällä tilaa enemmän kuin yhdessäkään aikaisemmassa asunnossa, niin mä en taas halua, että mun tietokone on jossain yleisessä tilassa. Lähinnä sen takia, että mä vielä elättelen toiveita koulun käynnistä. Ja jos tämä koronatilanne ei koskaan lakkaa, niin etäopiskelu on varmasti hyvin keskeinen ratkaisu. Silloin mun täytyisi päästä oven taakse opiskelemaan, joka ei onnistuisi jos tietokone olisi olohuoneessa.

Sitten taas on sekin mahdollisuus, että panostaisin kunnon kannettavaan tietokoneeseen.. Äh.. Mä en oikein välitä kannettavista. No, onneksi tässä ei ole mikään kiire miettiä tätä juttua vielä. Ehkäpä joitain ajatuksia ajan saatossa herää.


Mä haluan ehtiä vielä jatkamaan tota vaatehuoneen remonttia, joten mun on pakko ruveta tätä tässä lopettelemaan. Upotetaan tähän vielä päivän kuva ja katsotaan, että tuleeko sen jälkeen vielä jotain nopeeta asiaa.


Mä tosiaan yritin tälle päivälle ottaa kuvaa tuolta vaatehuoneesta, mutta Instagramin rajaussysteemi teki siitä mahdottoman toteuttaa. Mulla alkaa nimittäin vitriinistä esiteltävät tavarat loppumaan, joten olisi hyvä niitä vähän säästelläkin.. Mahdollisesti 3-4 kuvaa on tulossa vielä tuolta vitriinistä ja sen jälkeen se olisi koluttu. Sitten mulla ei ole enää mitään nopeaa ratkaisua päivän kuvan suhteen..

Paitsi.. No, jos multa loppuu ideat täysin kesken, niin kyllä mulla esiteltävää riittää. Jatketaan sitten niillä jos niikseen tulee. Tää on ollut meinaan ihan kiva teema tämä vitriiniesineiden esittely. Oon tykännyt itse ja niistä kertominen on muutenkin nostanut kaikenlaisia tunteita pintaan. Tunteilu on kivaa, joten siksi tämäkin on ollut kovin kivaa.

No, en mä saa enää venytettyä tätä enempää. Kaikki ajatukset on nyt tossa remontissa ja se kasvattaa malttamattomuuttani. Haluan valmista, jotta pääsen näkemään lopputuloksen. Tää on tämmönen pieni remppa, jolla voi saada paljon aikaiseksi, joten siksi olen kovin innoissani.

Mä yritän joskus jotenkin laittaa teille ennen ja jälkeen -kuvaa tosta vaatehuoneesta. Jos en Instagramiin, niin ehkä mä saan tänne blogiin ne jotenkin kivasti. Nyt en tosiaan keksi muuta, joten ei mulla muuta. 

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)