18. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeksastoista

Siitä sipulista vielä sen verran, että mun kieli muistuttelee siitä vieläkin. Mä sain jotain rakkuloita kielen sivuille ja jonkinlaisen haavauman kielen alle. Ei siis ollut kovinkaan järkevää.

Tänään mä jouduin taas itse vaivautua kysymysten eteen ja Google ohjasi mut suoraan Cosmopolitanin sivuille. Pikaisella vilkauksella kysymykset ei kuitenkaan ollut suunnattu vain naisille, joten kelpaa mulle.

1. Jos sinun pitäisi valita ikä, joka sinulla olisi loppuelämäsi, mikä se olisi?
- Hmm, sanotaan nyt vaikka niin, että tää mun nykyinen ikä on ihan ok. Ei vielä kolmekymmentä, mutta yli kahdenkymmenen puolivälin. Ihan toimiva ikä, että ei siinä.

2. Eläisitkö elämäsi mieluummin lopusta alkuun vai alusta loppuun?
- Kyllä mä ehdottomasti elän sen näin oikeinpäin mielummin. Vaikka periaatteessa jos olis vanha ja nuortuis vaan ni voishan sekin olla ihan toimivaa, mutta se palaaminen kohtuun voisi olla epämukava kokemus.

4. Mitä sanoit viimeksi?
- Mitähän mä sanoin, hmm. Ainakin mä äsken huutelin Nellaa ku piti lähteä se ulkona käyttämään. Sit taisin ääneen pohtia, että missä on Nellan kaulapanta.. Eiku joo, sit tultiin sisälle ja Nella kerjäs herkkupalaa, mutta kieltäydyin antamasta sitä sille.

5. Jaksatko elää elämääsi? 
- Kyllä mä jaksan. Oman käden kautta lähteminen ei kuitenkaan koskaan ole ratkaisu, vaikka joskus siltä tuntuiskin. Elämä on ihan kiva juttu. En muuttaisi mitään - paitsi haaveet voisi toteutua jo.

6. Jos maailma tuhoutuisi ja saisit säilyttää vain yhden elokuvan, mikä se olisi?
- Outo kysymys, koska jos maailma tuhoutuis niin tuhoutuisin minäkin ja mitä mä sitten sillä elokuvalla teen? No, mutta, voisin säilyttää ehkä elokuvan "Pitkä kuuma kesä". Vaikka en sitä ole aikoihin nyt kattonutkaan, niin on se silti kyllä ehkä yksi merkittävimmistä suomalaisista elokuvista.

7. Aivastuttaako aurinko sinua?
- Öö, ei. Mua aivastuttaa jos revin itteeni kulmakarvoista. Tai jos kulmakarvoissa kutisee ja raavin sitä, niin sittenkin saattaa ruveta aivastuttamaan. Mä oon ehkä kummallinen ihminen, kun mä oikeestaan tykkään aivastelusta.

8. Millaista unta näit viimeksi? 
- Nyt täytyy kyllä sanoa, että ei minkäänlaista muistikuvaa. Mä oikeestaan harvoin muistan mun uniani. Tai sit ne ei vaan oo niin merkittäviä, että jaksaisin niitä ruveta muistelemaankaan.

Yksi uni on kuitenkin joskus ollut niin todentuntuinen, että oikein harmitti herätä. Olin siinä unessa saanut ajokortin ja ajelin autolla ympäriinsä. Sitten kun heräsin, niin ihan ensimmäisenä oikeasti tutkin mun lompakon, että onko siellä ajokortti. Ei ollut, höh.

9. Miten kuolisit mieluummin: hukkumalla vai palamalla kuoliaaksi? Perustele.

- Voi juku. Sen mä oon kyllä joskus päättänyt, että en hukkumalla/tukehtumalla halua koskaan täältä poistua. Joten se aika hyvin rajaa vastausmahdollisuudet yhteen. En mä kyllä palamallakaan haluaisi kuolla, mutta vielä vähemmän hukkumalla. Ja se kelpaa perusteluksi.

10. Kumpaa söisit mieluummin: 3 elävää heinäsirkkaa vai keitettyjä tarantelloja?
- Tässäkin on semmonen rajaava tekijä. Mä kärsin lievästä araknofobiasta. Ei se mitään hysteeristä pelkoa ole, mutta järjetöntä silti. Joten ehdottomasti en koske mihinkään tarantellaan. Ja toisaalta mä en kyllä voisi heinäsirkkaa elävältä syödä, koska ei kenenkään kuuluis kuolla niin, mutta pakkotilanteen edessä 3 elävää heinäsirkkaa - vain jos uhataan aseella.


Siinäpä ne odotetuimmat taas. Nyt mulla on muuten taas vielä 90 kysymystä tiedossa, joita mun pitää tarkkailla sillä silmällä, että ei tule samoja. Mutta sen pidemmittä puheitta voitaisiin siirtyä takaisin omien askareidemme pariin. 

Eipäs! Hetkinen, pitää antaa teille vielä se kurkkaus huomiseen luukkuun. Eli huomenna vastataan ainakin kysymykseen "Kävisitkö koulua jos se olisi vapaaehtoista?" Mä mietin sitä sitten menemällä ajassa taaksepäin, koska nykyään koulu on vapaaehtoista. Pohditaan vaikka peruskoulua sitten.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)