10. joulukuuta 2015

Joulukuun kymmenes

Numerossa hyvinkin jouluinen maisemakuva omasta pihasta. Tätä oli pakko vähän jo selittää.
Tänään ollaan semmosessa pisteessä, että ne 100 kysymystä mitkä sillon löysin, vetelee viimeisiään. Mä olen tätä tehdessäni huomannut, että sieltä on puuttunutkin kysymyksiä. Ihan ensimmäinen kysymys mikä uupui täysin, oli numero 9. Sitten on puuttunut numerot 15, 62, 77, 82 ja 86 (tällä tiedolla te tosin ette tehneet mitään). Puuttuvien numeroiden/kysymysten takia mulla ei tän päivän jälkeen olisi kuin neljä kysymystä jäljellä.

Se voi olla, että tänään napataan ne loputkin neljä tähän merkintään ikäänkuin bonus-kysymyksinä. En viitti lähtee neljää enään säästelemäänkään.

1. Tykkäätkö tanssia?
- Tähän mä lupasin vastauksen, joka voi yllättää osan lukijoista. Mä nimittäin tykkään tanssia. En mä sano, että se on mikään kovin kaunis näky kun mä pistän jalalla koreaksi, mutta mun mielestä se toisinaan on ihan hauskaa heilua hyvän musiikin tahdissa. Aikoinaan mä kävin yökerhoissa vaan sen takia, että pääsin sinne johonkin tanssimaan yksin.

Muiden kanssa tanssiminen ei nappaa. Yksin tanssiminen on jees.

2. Missä viimeksi olet ollut yötä?
- Eiran äidin luona ja itseasiassa siihenkin löytyy oikein hauskan kuuloinen tarina. Eira kun nimittäin on siellä koiravahtina ja tämä kyseinen koiraherra ei jostain syystä tykännyt ideasta, että nukkuisin Eiran vieressä. Se teki kaikkensa, että mä en olisi viihtynyt siinä. Kaksi yötä mä tosissani yritin, mutta sen jälkeen en enää jaksanu. Uni jäi niin vähälle.

3. Suurin määrä keitä sängyssäsi on nukkunut?
- Muistan ainakin kerran, kun sängyssäni nukkui mun lisäksi 3 muuta ihmistä. Tosin, hmm, en mä tainnu ite siinä sängyssä mahtua olemaan vaan olin tipahtanut sängyltä lattialle jossain vaiheessa.

4. Onko huoneessasi TV?
- Itseasiassa mä olen nyt pitkään jo käyttänyt yhtä TV:tä näyttönäni. Kyllä tähän siis saisi televisiokanavat jos tahtoisi. Tässä on vielä kaiketi muistaakseni sisäänrakennettu digiboxikin.

5. Koska viimeksi värjäsit hiuksesi?
- Siitä ei muistaakseni kovinkaan pitkä aika ole. Tosin, ei se väri mun hiuksille oikein mitään tehnyt. Se oli ilmeisesti vaan lähinnä sen takia päässä, että sai tuntea sen kirvelyn. 

Nuorena mä tykkäsin värjäillä hiuksiani jatkuvasti. Mulla on ollu vaikka minkä väriset hiukset ajan saatossa. Mut jotenkin näin vanhetessaan sitä alkaa olemaan niin sinut oman värinsä kanssa - mutta silti sitä tulee välillä värjäiltyä jos Eiralta jää ylimäärästä ainetta.

6. Omistatko muusta maasta tulleita ystäviä?
- En mä niitä osaa ystäviksi sanoa. Yläasteen kun olin semmosessa koulussa, missä kaikki tunsi kaikki, niin oli mulla siellä pari muusta maasta tullutta "kaveria". En voi sanoa kaveriksi, koska ei me silleen vietetty aikaa, mutta kuulumiset vaihdettiin ja tälleen. Ja moikataan vielä tänäkin päivänä jos satutaan näkemään.

7. Oletko koskaan tehnyt mitään laitonta?
- Joskus ala-asteikäisenä vein Valintatalosta suklaapatukoita hanskoissa. Sen aikainen "kaveri" houkutteli ja näytti miten helppoa se on. Vaan kun ahneus iski, niin ei me keretty niistä suklaista nauttimaan, koska kun haettiin heti lisää niin jäätiin kiinni. Fiksuja muksuja. Onneksi mä olen ihminen, joka oppii virheistä. Sen jälkeen ei oo hirveesti tehny mieli varastaa.

Sen jälkeen suurimmat laittomuudet on ollut ehkä punaisia päin kävely ja tupakan lainaaminen alaikäiselle (se sai ite hommattua tupakkansa ja poltti muutenkin, mutta sattu vaan olemaan loppu).

8. Onko sinulla rikosrekisteri?
- Mulla ei pitäs olla. Tosta ala-asteikäsenä tehdystä "kaupparyöstöstä" meille annettiin vaan varotus. Sanottiin, että "jos tulette vielä uudestaan samoissa merkeissä, niin asiasta ilmoitetaan poliisille." Siihen loppu mun ura rikollisena.

9. Oletko asunut missään muualla paikkakunnalla kuin missä nyt?
- Mehän asuttiin pitkä tovi Riihimäellä kun olin lapsukainen. Ja sepä taitaa Hyvinkään lisäksi olla ainut paikkakunta, jossa olen asunut. Ja toisaalta.. En mä tahdo täältä Hyvinkäältä pois. Mä olen niin kasvanut tähän paikkaan.

10. Tykkäätkö sukulaisistasi?
- Siis sukulaisethan on parhaita. Mua erittäin paljon harmittaa se, että ei jostain syystä nykyään enää edes nähdä kovin usein. Lähes ainuttakaan serkkua en ole nähnyt yli vuoteen. Onneksi nää lähimmät sukulaiset kuitenkin on aika paljon tekemisissä keskenään. Kyllä, meillä on mun mielestä aika tiivis perhe.

Bonus 1. Onko elämä helppoa?
- No siis periaatteessahan se on. Toisinaan vaan sitä ajautuu ajatuksiensa kanssa umpikujaan ja sitten kaikki tuntuu olevan erittäin vaikeeta. Kun asiat laittaa toimimaan, niin elämäkin muuntautuu ihan toimivaksi kokonaisuudeksi.

Bonus 2. Oletko tyytyväinen kroppaasi?
- Tähän mun täytyy sanoa, että en ole. Kyllä mä haluaisin tästä kropasta muutaman ylimääräisen kilon pois, jotta voisin olla tyytyväinen. Vaan sen toteuttamatta jättämiseenkin olen löytänyt niin monia eri tekosyitä, että ei ole vain saanut aikaiseksi. Toisaalta, ei mulla mikään kiire ole laihtua, mutta olis se jossain vaiheessa kiva taas olla niinkuin pikkupoikana.

Bonus 3. Koska viimeksi olet istunut jälki-istunnossa?
- Jälki-istunnothan kuuluu vaan peruskouluun ja kun peruskoulusta on jo mahdottoman pitkä aika, niin täytyy sanoa, että en kyllä tosiaankaan muista. Ala-asteellahan mä istuin jälki-istunnossa jatkuvasti ja yläasteella se tilanne muuttui vähän parempaan suuntaan. On siitä yli kymmenen vuotta.

Bonus 4. Mitä lehteä luit viimeksi?
- Tähänkin mun täytyy vastata siten, että en kyllä todellakaan muista. Jos jotain noita mainoslehtisiä ei lasketa niin viime kerrasta on kyllä aikaa. En mä oikein ole lehti-ihmisiä. Jos olisi kysytty esimerkiksi kirjasta niin olisin voinut heti vastata, että luin kirjaa viimeksi edellisessä kämpässä - ja siellä luin paljon. Sitten loppu kirjat kesken ja oon jääny odottelee uusia Vuorisia.


Nyt täytyy pahoitella kuvan puuttumista. Mä en vaan yksinkertasesti keksinyt yhteenkään kysymykseen sopivaa kuvaa. Tietenkin jos olis lukenut jotain lehteä, niin olisin voinut ottaa lehdestä kuvan, mutta kun näin ei ollut. Periaatteessa oisin tohon tv-kysymykseen voinut vastata kuvalla, mutta en mä viitsi ottaa tv:stä kuvaa.

Koittakaapa itse. Lukekaa kysymykset ja miettikää voiko siitä ottaa kuvaa. En mä osannut. Ei mua saa siitä syyttää.

Seuraava operaatio olisi löytää jostain lisää kysymyksiä tai tää kysymykset ja vastaukset-osio jää tähän. Ja sitä te ette varmaan halua? Saatte auttaa jos tahdotte. Etsikää mulle joku paikka, missä on mahdollisimman monta kysymystä - tai esittäkää niitä itse noin kymmenen(/päivä).

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)