6. joulukuuta 2015

Joulukuun kuudes

Hyvää itsepäisyyspäivää (heh, eikö ollutkin vanha?) Veikkaisin, että mun ei kannata joka vuosi kirjottaa uudestaan mietteitä itsenäisyydestä, joten jätetään se tänä vuonna väliin. Kai mä sen joskus olen jossain ilmaissut tarpeeksi selkeästi - ja ne ajatukset ei ole mihinkään muuttunut.

Sen enempiä jaarittelematta siirrytään suoraan kysymysten ja vastausten pariin, koska sitä te aina odotatte. Ja pidetään mielessä se, että vaikka mä yritän kirjottaa mahdollisimman todenmukaisesti, niin mä saatan sinne väliin toisinaan upottaa huumoria, josta ei saa suuttua.

1. Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
- No sanotaan näin, että ei sitä "pikkusiskoaan" rupeaisi suutelemaan. Joo, kyllä. Kirjoittaessani tätä tekstiä, mietin samalla eilistä tekstiä ja sitä, että sinne tuli jopa kommenttia. Ja kommenttia laittoi mun naispuolinen ystävä, josta toisinaan ajattelen, että se on kuin "pikkusisko, jota mulla ei koskaan ollut".

2. Monelta heräsit tänä aamuna?
- Mä heräsin tänään vähän ennen kymmentä. Sit oon pyöriny tossa sängyllä ja katoin eilisen Putouksen. Sit tulin koneelle hetkeks pelaamaan ja hoksasin, että voisin tehdä tän merkinnän tässä samalla.

3. Muistatko mikä oli lempibändisi/artistisi 2 vuotta sitten?
- Mun lempiartistit ei ole muuttunut oikeestaan moneen vuoteen mihinkään. Eli todennäköisesti lempiartistit/-bändit on vieläkin samat. Listalle pääsee semmosia nimiä kun: Avain, Ezkimo, Skandaali, Pyhimys ja mitä näitä nyt on.

Mä oon todennu sen, että kun on löytäny joskus paljon loistavia artisteja, nii mitä sitä enää niitä vaihtamaan. Pysyköön siellä listan kärkipäässä, koska ei kukaan tuu tekee parempaa kun esimerkiksi Avaimen "Punainen Tiili"-albumi.

4. Onko sinulla minkään bändin/artistin nimikirjoitusta?
- Itseasiassa mulla ei ole ainuttakaan nimikirjoitusta yhtään keneltäkään. En mä silleen ihaile ihmisiä, että mun tarviis saada niiltä nimi johonkin paperille. Turhaa hömpötystä. Mä voin kuunnella musiikkia ilman sen suurempaa fanitusta ja se riittää mulle.

5. Minkä värinen on Saksan lippu?
- Saahan tässä googlettaa? No ei vaan, en jaksa. Mut muistaakseni siinä on mustaa, punasta ja keltasta jossakin järjestyksessä. Kyllä, mä olen erittäin huono lippujen kanssa. Ja vielä huonompi asettamaan maita kartalle. Tiedän mä suunnilleen ja sekin riittää mulle.

6. Tiedätkö milloin on parhaan ystäväsi nimipäivät?
- En todellakaan muista kenenkään nimipäiviä. Enkä mä oo koskaan oikein nähny sitä mitenkään tarpeellisena, että vietetään jotain nimipäivää. Mä olen saanut tän nimen ja kannan sitä ylpeenä niin pitkään kun henki pihisee. Ilman, että mun tarvii sitä välillä juhlistaa.

7. Oletko vapaa vai varattu?
- Kyllä se pitäisi jo kaikkien tietää. En ainakaan "vapaa".

"Vapaa" on muuten aika typerä sana käytettäväksi tässä yhteydessä. Voihan sitä olla varattu ja vapaa. Varattu ja vankeudessa. Mutta voiko olla vapaa ja vankeudessa? No ei vaa, liian syvälliseksi menee.

8. Mitä katsot tv:stä?
- En suoranaisesti katso tv:stä mitään. Kaiken katson jälkikäteen netistä. Mutta joo, oon semmonen suomalaisen sketsiviihteen suurkuluttaja, joten tuolta tulee katsottua mm. Putous, Tripla ja Siskonpeti. Sit tykkään kuitenkin aika paljon myös kotimaisesta draamasta ja nyt löyty Yleltä tossa yks päivä ihan mielenkiintoinen sarja - Koukussa. Nii siis en oo koukussa siihen sarjaan, vaan sen sarjan nimi on Koukussa.

Meinasin unohtaa mainita, että innostuin tossa joku aika sitten vähän liikaakin The Walking Dead-sarjasta. Seuraajat tietää mitä se sarja pahimmillaan tekee. Ahmin kaikki tuotantokaudet lähes putkeen.

9. Kuinka hiuksesi ovat nyt?
- Luojan kiitos ainakin päässä. Mutta kai mä meen samalla tukalla kun eilenkin, että kyllä se todennäköisesti on pystyssä. Hiukset. Älkää nyt viitsikö. Harvemmin sitä jaksaa nähdä mitään vaivaa ton pehkon eteen, koska aika usein siihen tulee lippis päälle.

10. Millaiset housut on jalassasi?
- No kiitos kun kysyit tätä nyt. Mulla on jalassani pitkät kalsarit. Kyllä. Mä en oo vaan vielä jaksanut pukeutua päivävaatteisiin, joten näillä mennään.


Ja sitten jäämme riemulla odottamaan huomista "luukkua", koska siellä vastataan mm. kysymykseen: "Kauneinta mitä sinulle on sanottu?"

Onnistuko mun pieni "cliffhangeri"? Kai kaikki nyt on sillein, et "huominen pitää olla tänään!" Jos edes joku on sitä mieltä, niin olen onnistunut tehtävässäni. Olet koukussa - blogiini!

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Joo kiitos ei suuteluja siulta! :'D
    Hitto tahon tietää nyt heti ton huomisen kysymyksen vastauksen! Perhana sun kanssas..
    Tuli muutes tässä mieleen, että voisit laitella vähän kuviakin näihin. Jos vaikka kokeilisit vastata kuvalla yhteen päivän kymmenestä kysymyksestä!

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa toi kuvien lisääminen on ollu mielessä jo vaikka kuinka pitkään. Mut ei sitä jotenkin vaan aina osaa varautua blogimerkintään. Mut toi oli todella hyvä idea, että voisin yhteen kysymykseen vastata kuvalla. Sen tuun ainakin huomenna tekemään!

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)