7. joulukuuta 2015

Joulukuun seitsemäs

Tänään on jo seitsemäs päivä. Viikko joulukuuta jo kulunut - ja mä olen joka päivä muistanut kirjoittaa. Annan tässä välissä pienet aplodit itselleni. Noin.

Tää päivä on sitten täydellinen jumipäivä. Oltiin eilen suorittamassa pienilaatuista muuttoa ja koska en ole aikoihin tehnyt mitään niin fyysistä, niin tänään on paikat kovin jumissa.

"Pikkusiskolle" taas kiitokset kommentista, koska sieltä tuli myös oikein hyvä idea. Eli jatkossa jos jaksan ja muistan, niin tulen vastaamaan yhteen päivän polttavista kysymyksistä kuvalla.

Kuvat on ollu muutenkin semmonen juttu, että mun on pitänyt jo pitkään ruveta niitä tänne lisäämään. Vaan kun blogit on aina vähän semmosia "teenpä NYT blogimerkinnän", niin ei siihen ole osannut varautua kuvien kera. Ja koska se pitää kirjottaa heti ettei unohdu, niin ei sitä voi kesken kirjotuksenkaan lähteä asioita kuvaamaan.

Ennen kun tää karkaa ihan käsistä, niin siirrytään kaikkien niin odottamaan osioon: Kysymykset ja vastaukset!

1. Onko käsissä jotain koruja/rannekkeita tms?
- Mun vasemman käden keskisormessa on tällä hetkellä sormus. Kaikki muut korut mä just eilen otin pois, koska halusin nukkua pitkästä aikaa ilman niitä.

2. Mitä koruja yleensä käytät? 
Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Kuvan siis.
3. Haluaisitko tatuoinnin tai lävistyksen?
- Mä oon itseasiassa haaveillu siitä, että saisin tohon mun tatuointiin jonkinlaista taustaa. Vaan kun se touhu on niin kallista, niin sitä on täytynyt vaan siirtää.

Nuorena haaveilin kulmakorusta. Siis se semmonen mikä tulee tonne silmäkulmaan, kai kaikki tietää? Sit se jossain vaiheessa sitten vaihtukin huulikoruun ja siinä se reikä vielä tänäkin päivänä on. En mä ehkä enää haaveile mistään semmosista.

4. Kauneinta mitä sinulle on sanottu?
- Kyllä mä väittäisin, että kauneinta mitä mulle on sanottu on ollut "rakastan sua". Siihen vaan liittyy semmonen juttu, että sen hetken on oikeesti voinu tuntea niin vahvasti. Kun on osannut aistia sen, että se tulee aidosti ja sydämestä. 

Kuka vaan voi sanoa noin kelle vaan, mutta kun se tilanne missä se tulee, tekee siitä joko kauneinta tai hirveintä. Aidoimmillaan se on todella kaunis lausahdus ja se voi todella mennä luihin ja ytimiin.

5. Oletko sanonut kellekään rakastavasi häntä?
- Jos sen mun suusta kuulee, niin se todella tarkottaa sitä. Mä en todellakaan osais käyttää tota lausahdusta väärin. Ei siinä olis mitään järkeä. Vastauksena kysymykseen: Olen sanonut ja tarkoittanut sitä.

6. Millainen on unelmiesi tyttö/-poikaystävä?
- Kun tässä nyt olen useamman vuoden seurustellut, niin en mä osaa unelmoida paremmasta. Kaunis, meiän huumorintaju kohtaa monissa tilanteissa ja tunnetaan toisemme kyllä aika perinpohjasesti. Me tykätään aika monesti samoista asioista, mutta kumminkin molemmilla on jotain omaakin. 

7. Onko sinulla oma tietokone?
- Taidan tälläkin hetkellä naputella omalla tietokoneella tätä tekstiä tänne. Ja jos tää oli tarkoitettu niille nuorille tytöille, niin kyllä, mulla oli myös nuorena tyttönä oma tietokone. Ihan pienenä tyttönä kone oli kyllä yhteinen, mutta sit kun tuli vähän ikää enempi niin sai jo oman koneen. Ja nyt kun on aikuinen tyttö, niin ei kone voisi olla kenenkään muun.

8. Mikä puhelin sinulla on?
- Periaatteessa myös tää olis ollut se mihin olisi voinut vastata kuvan kanssa, koska tähän ei vaan yksinkertaisesti voi kirjoittaa kovin pitkää tekstiä (ellei jaarittele alkuun). Jos palataan takaisin asiaan, niin puhelimeni on Samsung Galaxy A5.

9. Mitä kappaletta kuuntelet nyt?
- Harmi, että mulla ei ole edes radio päällä. Yleensä mun nimittäin täytyy blogimerkintöjä varten valmistautua sillä, että poistan mahdolliset häiriötekijät - mm. radio. Mun on vaikeeta keskittyä kirjottamaan jos radiosta tulee yhtäkkiä joku mieleinen kappale. Siksi joudun tekemään tämän ilman taustameteliä. Ainut mitä kuulen on kun sormet nakuttaa näppäimistöä.

10. Mikä on suurin unelmasi?
- Tätä kysymystä varten mun oli pakko käyttää taukokortti. Ja itseasiassa tosi hyvä, että käytin. Mä lähin tätä meinaan ensimmäisenä miettimään työntekijänä. Mitä mä haluaisin tehdä työkseni. Mutta kun käytin taukokortin niin keksin, että kyllä mä olen unelmoinut muustakin.

Mä unelmoin siitä, että parisuhde kestää. Mä unelmoin siitä, että joskus muutetaan omakotitaloon (tämän Eira on iskostanut mun päähän). Mä unelmoin siitä, että joskus pääsisin yli sosiaalisten tilanteiden pelostani. Ja palatakseni siihen, mistä unelmoin työntekijänä, mä unelmoin, että joskus saisin tehdä töitä joka kantaa oikeasti hedelmää. En siis niinkään palkan takia, vaikka onhan sekin kiva, mutta jotain mikä näkyy vielä vaikka sen jälkeen kun mä olen täältä poistunut. Mä unelmoin siitä, että musta jää tänne jokin asia, mistä mut muistetaan.


Päivän vastaukset oli siinä. Tunnetko nyt mut taas paremmin? Luultavasti.

Heitetään tällekin päivälle se pieni cliffhangeri. Huomenna vastataan nimittäin ainakin semmoseen kysymykseen kun: "Onko abortti mielestäsi murha?"

Ja vielä tähän loppuun (koska tämä jää kaikille parhaiten mieleen) tahdon toivottaa hyvää syntymäpäivää rakkaalleni! Hyvää syntymäpäivää Eira!

Terveisin,
Tekko

3 kommenttia:

  1. Yush, onnituit vastaamaan kuvalla!
    Tähän blogi joulukalenteriin jää muutes koukkuun. :D
    Ooks yhtään miettiny minkälaista taustaa/jatkoa tahtoisit tatskalles? *tahtoo suunnitella* x)

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onnistuit* :D

      -WWL

      Poista
    2. Jes! Hyvä, että mä onnistuin siinä tänä vuonna!

      Oon mä sitä miettiny, mutta en oo silleen saanu viel mitään järkevää. Toisaalt tonne taustalle vois sopia jotain haaleeta liekkiä, koska toi liekki on tossa edessä niin tumma. :D Ni sit sinne taustalle jotai semmost tyyliin sopivaa. (tai miksei vailla samaa kuvaa vaaleempana taustalle monistettuna :D)

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)